Keystone logo
Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Pensacola State College Online

Introduktion

Pensacola State College har vedtaget det brede udtryk "eLearning" for at henvise til læringsaktiviteter, der bruger elektroniske teknologier generelt og internettet i særdeleshed. Webstedet eLearning er omdrejningspunktet for Pensacola State Colleges eLearning-aktiviteter og fungerer som porten til Pensacola State Colleges eLearning-system kaldet Canvas. Pensacola State College tilbyder kurser i flere modaliteter, som alle bruger en eLearning-komponent og er beskrevet nedenfor.

Fjernundervisningskurser (også kaldet "online" -kurser) kræver ikke besøg på campus og er asynkrone, hvilket betyder, at studerende ikke er forpligtet til at mødes med deres instruktør online på bestemte datoer eller tidspunkter i løbet af semesteret. Fjernundervisningskurser er anbragt i Canvas, som er vores online kursusstyringssystem. De har ugentlige tidsplaner, loginkrav og forfaldsdatoer for tildeling, der skal overholdes. Mange instruktører kræver proctored test, som kan overvåges af en bestemt browser, en live person på et testcenter eller en anden mulighed. Din instruktør vil fortælle dig, hvordan onlineeksaminer bliver proctored. Når du søger i Pensacola State College-kursusplanen, skal du være opmærksom på, at klassetypen for et fjernundervisningskursus er "Webbaseret kursus".

Live Online-kurser er også online-kurser, men er synkrone, hvilket betyder, at de studerende SKAL logge på kursusstedet i Canvas for at mødes med klassen på bestemte datoer og tidspunkter i løbet af semesteret. Disse klasser bruger Zoom videokonferensteknologien til at konstruere et realtids læringsmiljø for studerende og instruktører. Studerende logger ind på kurset på regelmæssigt planlagte datoer og tidspunkter i løbet af semesteret for at "deltage" i dette virtuelle klasseværelse. Live online-klasser er perfekte til studerende, der foretrækker kontakt i realtid med en instruktør, men som også ønsker at forfølge deres studier fra et fjerntliggende sted. Pålidelig internetadgang, et webcam og en mikrofon er påkrævet. Når du søger på Pensacola State College kursusplan, skal du være opmærksom på, at klassetypen for et live online kursus er "Live Online".

Placeringer

  • Pensacola

    College Boulevard,1000, 32504, Pensacola

    Spørgsmål