Keystone logo
Pendragon Educational Publishers ArabicOnline.Eu - Avanceret arabisk kursus
Pendragon Educational Publishers

ArabicOnline.Eu - Avanceret arabisk kursus

0 Months

Engelsk, Avestan

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 59 / per year *

Fjernundervisning

* 12 måneders abonnement. Abonnementerne fornyes ikke automatisk.

Introduktion

Har du allerede et godt fundament på arabisk?

Advanced Arabic Premium Programmet er et dedikeret online studieforløb . Programmet er designet til individuelle elever, der har studeret arabisk i mindst to år. Studerende kan begynde når som helst og studere i eget tempo og i overensstemmelse med deres eget tidsplan. Der kræves ingen ekstra materialer.

ArabicOnline.Eu er det originale internationalt anerkendte kursus af arabisk som fremmedsprog . Understøttet af Europa-Kommissionen og designet til europæiske og vestlige elever.

Arabic Online er udgivet af Pendragon Educational Publishers , et britisk-baseret selskab, der specialiserer sig i udvikling af online-sprogkurser af høj kvalitet.

Nøglefunktioner - tre online-programmer

Mellemliggende arabisk

Dette kursus indeholder 8 interaktive enheder, der kun bruger arabisk script til at øve kommunikationsfærdigheder i hverdagens sociale og erhvervsmæssige situationer. Omfattende aktiviteter, herunder rollespil, skriveøvelser, arabisk grammatik, studiematerialer og kulturel information.

Arabisk grammatik explorer

Dette kursus fokuserer på centrale grammatiske emner til revision og konsolidering. Det bruger kun arabisk script.

Avanceret arabisk

Kurset indeholder 12 enheder med avancerede tekster, lydoptagelser og interaktive øvelser. Emner spænder fra Media Arabic til email korrespondance.

Kurset fokuserer på læseforståelse, avancerede arabiske skriveøvelser, undersøgelse, analyse og praksis af vigtige grammatiske temaer og emner sammen med øvelser til ekstra praksis.

"Dette er det bedste interaktive kursus online, der kombinerer de tre vigtige færdigheder i sprogindlæring: Læsning, lytning og skrivning"

Lydia Collins

Arabisk Sprogkoordinator, University of Cambridge

Om skolen

Spørgsmål