Keystone logo
PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

PCi Business School (PCIBS)

Introduktion

Gennem positiv opmuntring fra regeringer og industrien (Fortune 500-virksomheder) tilbyder vi uddannelse i forskellige erhvervsuddannelser og er en fuldt online international handelsskole.

Mission

Tilvejebringe en uddannelsesmæssig videnplatform i verdensklasse for fagfolk inden for projektstyring.

Vision

Bliv den foretrukne udbyder af projektstyringsuddannelser og udvikl fremtidige ledere med en stærk ansvarsfølelse, integritet og passion.

Værdier

Fremme en professionel adfærd, der fremmer tillid, ærlighed & integritet. Udviser ansvarlighed, fairness, respekt, tillid og ansvarlighed.

Målsætning

At undervise og uddanne den nuværende generation. Giv dem de færdigheder, den holdning og den viden, der skal til for at få succes. Stå over for morgendagens udfordringer i branchen og indgyde en positiv vision for at afhjælpe problemerne med en vedvarende tankegang for at blive selvsikre ledere inden for deres område.

Fordele for de studerende

Global tilstedeværelse

Vores skoles globale uddannelseserfaring giver dig en fordel, så du kan søge ethvert internationalt jobtilbud med selvtillid.

PCiBS tilbyder uddannelse i projektledelse til organisationer over hele verden.

Højt kvalificerede undervisere

Hovedlærere har en mastergrad / Ph.d. og omfattende projektledelseserfaring inden for forskellige industrier såsom sundhed, olie & Gas, petrokemisk, kemisk, proces, minedrift (over og under jorden), IT, byggeri osv.

Effektivt og praktisk

Vores kurser giver dig mulighed for at fremme din karriere med erhvervsrelevante online-kurser, der giver dig færdigheder og viden, som du kan anvende på arbejdspladsen med det samme.

Vores programeksperter

Vi har et stort antal eksperter i projektledelse og projektstyring, som er en del af vores gruppe. Den underviser med størst erfaring har arbejdet aktivt i projektbranchen i over 45 år. Alle PCiBS-lærere har enten en eksamen i handel, matematik, ingeniørvidenskab eller ledelse. De fleste af underviserne har en kandidatgrad/ph.d.

Hvordan du kan drage fordel af det

Online Project Controls' uddannelsesfokus er på et vigtigt bidrag til "grøn" ledelse og den internationale indsats for disse meget vigtige miljøhensyn. Dette har regeringens støtte, da processerne vil øge bæredygtigheden af ethvert projekt og gøre dem mere effektive.

Udvikling af Fællesskabet

Udviklingen af lokalsamfundene er i regeringens interesse, da PCiBS ønsker at kunne øge lokalsamfundenes indflydelse i stor udstrækning.

Hvorfor studere på Project Controls International Business School (PCiBS)

Hvad der gør os anderledes

Global erfaring

Kompetencebaseret uddannelse er baseret på udstedelse af kompetencecertifikater og relevant anerkendelse af erhvervede færdigheder for at hjælpe de studerende i deres individuelle udviklingsplaner (IDP), og de studerende modtager ekspertkritik fra underviserne på opgaver og rapporter.

Global tilstedeværelse

Project Controls International Business School / Project Consulting & Integrated Business Services cc (PCiBS) / Ernest Lehman University (ELU) leverer international uddannelse og har en global tilstedeværelse, der strækker sig over hele verden.

I øjeblikket er vi til stede i USA, Canada og Afrika, og vi udvider vores globale tilstedeværelse med Europa og Australasien.

Placeringer

 • Swakopmund

  7 Bismarck St, , Swakopmund

  • Johannesburg

   70 7th Street, , Johannesburg

   • Houston

    2600 South Shore Blvd, , Houston

    Spørgsmål