Keystone logo
Pacific College

Pacific College

Pacific College

Introduktion

Pacific College er forpligtet til at levere de højeste standarder inden for uddannelse ved at fremme en kontinuerlig intellektuel vækstproces, karakterudvikling og akademisk integritet for at opnå professionel og personlig succes i den studerendes valgte erhverv.

Pacific College er forpligtet til følgende institutionelle læringsresultater: Vis beherskelse af viden og færdigheder, der er lært i en omfattende uddannelse for at opnå opfyldelse i et valgt erhverv og etablere en identitet som medlem af et forskelligt og globalt samfund; Anvende værdierne professionalisme, altruisme, inkludering og samarbejde for at lette evidensbaseret ændring for at realisere fælles mål; Demonstrere informationskompetencer, der fremmer et positivt livslang syn på uddannelse, erhverv og selv.

"Uddannelse er vores 'nummer et' prioritet." Ved hjælp af en 'team'-tilgang tilgodeses de studerendes akademiske behov. Den studerende vil forstå, at læring er en livslang proces baseret på kritisk tænkning.

Pacific College er anerkendt som et progressivt læringsmiljø, hvor værdierne professionalisme, altruisme, samarbejde og en følelse af personlig og professionel identitet er de primære mål for integration som medlem af et globalt og forskelligt samfund.

Pacific College er regionalt godkendt af Western Association of Schools and Colleges (WASC) Senior College and University Commission.

Placeringer

 • Ontario

  Inland Empire Boulevard,3602, 91764, Ontario

  • Costa Mesa

   Red Hill Avenue,3160, 92626, Costa Mesa

   Spørgsmål