Keystone logo
Open University MSc i global udvikling
Open University

MSc i global udvikling

Online United Kingdom

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.480 *

Fjernundervisning

* Udgifter i alt

Introduktion

Kandidatuddannelsen i global udvikling er et innovativt, tværfagligt og fleksibelt kursus, der udstyrer dig med viden og færdigheder til at forstå, undersøge og reagere på de vigtigste udviklingsspørgsmål i vores tid. Du vil kritisk undersøge udviklingsteori, politik og praksis på tværs af en række sammenhænge, og du vil have mulighed for at udforske seks store spørgsmål: migration, socioøkonomisk sikkerhed, miljømæssig bæredygtighed, teknologisk innovation, den globale udviklingspolitik og udviklingspolitik. Du vil også uddybe din forståelse af de spørgsmål, der har størst interesse for dig, ved at undersøge dem gennem fire tværgående udfordringer: konflikt, regeringsførelse, retfærdighed og transformation. Dette vil lægge grundlaget for at gennemføre dit eget uafhængige forskningsprojekt om et udviklingsemne efter eget valg. Samlet set vil kandidatuddannelsen gøre dig i stand til at opbygge dybdegående viden og forståelse af centrale udviklingsspørgsmål, ideer og debatter samt en avanceret kapacitet til kritisk og refleksiv tænkning, uafhængig undersøgelse og forskning og kollektiv dialog og handling.

Kursets hovedtræk

  • Opbygger en dybdegående forståelse af udviklingsteori, politik og praksis.
  • Forbedrer din evne til at identificere og analysere forskellige former for evidens, så du kan intervenere kritisk og trygt i udviklingsdebatter.
  • Udstyrer dig med de væsentlige færdigheder for en karriere inden for udvikling og relaterede områder.
  • Leverer banebrydende kursusmaterialer, der trækker på vores akademikeres internationalt anerkendte udviklingsundervisning og forskning.

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål