Keystone logo
Open University Of Cyprus Master in Enterprise Risk Management
Open University Of Cyprus

Master in Enterprise Risk Management

Cyprus Online, Cypern

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

14 Jun 2024

Sep 2024

EUR 500 / per course

Fjernundervisning

Introduktion

Enterprise Risk Management bliver i stigende grad anerkendt som nøglen til at opnå og drive bæredygtige organisatoriske præstationer, uanset om organisationen er aktiv i den offentlige sektor eller den private sektor og industrielle domæner.

Denne kandidatuddannelse i Enterprise Risk Management er designet til at give formel uddannelse moderne Risk Management og dens naturlige udvidelser til Crisis and Emergency Management til kandidater.

Denne kandidatuddannelse i Enterprise Risk Management er designet omkring fire år lange tematiske enheder, der fanger den væsentlige viden og færdigheder, der er afgørende for en kompetent og moderne Chief Risk Officer i enhver type organisation eller virksomhed. Uddannelsen er sammensat af 120 ECTS (European Credit Transfer System).

Programmet tilbydes i fællesskab af det Open University Of Cyprus og det græske åbne universitet.

Employment opportunities include the following:

  • Risk Officers og Chief Risk Officers i enhver type organisation, der implementerer eller er i gang med at implementere en Integral Risk Management-funktion.
  • Managers or Directors in any type of organization where they will be required to handle crises and emergencies, and to develop formal risk, crisis, or emergency management processes.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål