Keystone logo
Open University Of Cyprus

Open University Of Cyprus

Open University Of Cyprus

Introduktion

Som det andet offentlige universitet , der blev oprettet i 2002, har Open University Cyprus (OUC) til formål at udfylde et vigtigt hul i det cypriotiske videregående uddannelsessystem og tilbyde akkrediterede fjernundervisningsgrader på alle niveauer (bachelor, master og doktorgrad) . På baggrund af dets oprindelse som landets eneste universitet dedikeret til fjernundervisning vokser OUC hurtigt i akademisk statur og samlet omdømme. Dagens udfordrende virkelighed har udvidet OUC's horisonter og bidraget til at bringe Cypern tæt på dets strategiske mål: at blive etableret som et regionalt uddannelses- og forskningscenter og knudepunkt for både internationale lærde og studerende i det østlige Middelhavsområde. I OUC mindskes begrænsninger som tid, lokale begrænsninger, alder, erhvervsmæssig status eller familieansvar og ophører med at fungere som hæmmende for oprettelsen af et passende læringsmiljø. Alle studieprogrammer, der tilbydes af det Open University Of Cyprus er baseret på moderne uddannelsessystemer, nye teknologiske fremskridt og raffineret grund for de interesserede deltagere på alle niveauer (bachelor, postgraduate og uddannelse i forbindelse med livslang læring). OUC svarer til ethvert andet anerkendt universitet i verden, uanset dets uddannelsesmetode (konventionel eller fjernundervisning). Det Open University Of Cyprus er dobbelt orienteret mod både det indenlandske og internationale uddannelsessamfund og deres aktiviteter og mål. De akademiske programmer, der tilbydes af OUC, er internationale, velplanlagte og karriereorienterede for at svare til landets behov og imødekomme kravene fra dets studerende ved at opgradere viden og ekspertise i henhold til deres ambitioner og ambitioner. OUC er stolt over at være et universitet, der er fuldstændig synkroniseret med det europæiske kreditoverførselssystem ECTS, og som forbedrer mobiliteten for sine studerende og det indbyrdes forhold til andre konventionelle universiteter. Desuden fokuserer OUC sammen med sin uddannelsesmæssige rolle også på udvikling af forskning og forbedring af forskningsprogrammer; gennem sine publikationer om innovative resultater, der har indflydelse på relevante videnskabelige områder. Siden oprettelsen har OUC understreget den vitale betydning af forskning for at fremme universitetet i det internationale videnskabelige samfund, samtidig med at det aktivt forfølger interaktion med videnskabelige organisationer og faglige foreninger. Endelig forestiller OUC sig gennem sin sociale aktivitet og forpligtelse til at forbinde sig med samfundet sin rolle som en inspirerende uddannelsesinstitution. Et innovativt, åbent universitet, der tilbyder et stimulerende miljø for studerende, personale og alumner, der er kendt for at fremme kultur og samarbejde med sine nabolande - og videre.

Vision

Det Open University Of Cyprus (OUC) er forpligtet til at åbne uddannelse for alle, stræber efter en enestående undervisnings- og læringserfaring og uovertruffen tilknytning til erhvervslivet. OUC sigter mod at etablere sig som et førende universitet for fjernundervisning med international tilstedeværelse og anerkendelse, hovedsageligt i det bredere område i det sydøstlige Europa og Middelhavet. En videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder forskellige studier af høj kvalitet inden for 'klassiske' og nutidige videnskabelige områder på både græsk og engelsk, der tiltrækker studerende fra hele verden.

Mission statement

Oprettelsen af det Open University Of Cyprus (OUC), den anden statslige videregående uddannelsesinstitution i 2002, åbnede nye horisonter for videregående uddannelse gennem åben og fjernundervisning. Fleksibiliteten i fjernundervisning og den høje kvalitet af akademiske programmer, der tilbydes af OUC, tilskynder enkeltpersoner til at studere videregående uddannelser eller gennemføre deres uddannelse, hvis de ikke tidligere har været i stand til det. Derudover har universitetsuddannede mulighed for at erhverve kandidatuddannelser inden for forskellige fagområder som et middel til at forbedre deres professionelle karriere. Faktisk er videregående uddannelser ved OUC en løbende proces, der ikke udgør nogen aldersgrænse, økonomiske eller samfundsmæssige forudsætninger. Det Open University Of Cyprus mission er at fortsætte med at give sine studerende mulighed for livslang læring og opnå ny viden og færdigheder, der er nødvendige for at starte eller udvikle sig med deres professionelle karriere uden at skulle engagere sig i typiske studerendes arbejdsrutiner. Universitetet sigter mod at kombinere sin internationale dagsorden og fleksible struktur ved hjælp af begge som et værktøj til at etablere Cypern et regionalt center for uddannelse, videnskabelig forskning og innovation. Mod den retning arbejder OUC med at udvide sit netværk af samarbejdspartnere og etablere stærke partnerskaber med andre universiteter og forskningsinstitutioner i den bredere region og ud over at fremme samarbejde og udveksling af god praksis og opgradere dets teknologiske e-læringsinfrastruktur.

Placeringer

  • Cyprus Online

    PO Box 12794, Latsia, 2252, Cyprus Online

Spørgsmål