Keystone logo
Open University

Open University

Open University

Introduktion

Sæt din ambition fri

Vil du nå dine ambitioner? Studér hos os, og du vil slutte dig til over 2 millioner studerende, der har opnået deres karriere og personlige mål med The Open University .

Vi har været banebrydende for fjernundervisning i over 50 år, og bragt universitetet til dig, uanset hvor du er, så du kan passe til dit liv, med ekspertunderviserstøtte hvert trin på vejen. Faktisk bedømte vores studerende os 88 % for den overordnede elevtilfredshed, og vi blev rangeret som tredje i 2021 National Student Survey. Det betyder, at når det kommer til at realisere dine ambitioner, kunne du ikke være i bedre hænder.

Din ambition. Vores mission.

Mission

Det Open University mission er at være åben over for mennesker, steder, metoder og ideer.

Vi fremmer uddannelsesmuligheder og social retfærdighed ved at tilbyde universitetsuddannelse af høj kvalitet til alle, der ønsker at realisere deres ambitioner og opfylde deres potentiale.

Gennem akademisk forskning, pædagogisk innovation og samarbejdspartnerskab søger vi at være verdensledende inden for design, indhold og levering af understøttet åben læring.

Vision

Vores vision er at nå ud til flere elever med livsændrende læring, der opfylder deres behov og beriger samfundet.

Værdier

Ved at nå vores mission er vi forpligtet til og er styret af de vedvarende Open University værdier som inklusivitet, innovation og lydhørhed.

Hvad er fjernundervisning?

Tilgængelige studieressourcer og ekspertvejlederinstruktion betyder, at du har fleksibiliteten til at studere, når og hvor du vil. Uanset dine omstændigheder, opnå en anerkendt universitetskvalifikation.

Opnå dine mål gennem del- eller fuldtidsstudier med The Open University .

Fjernundervisning vil være anderledes end det studie, du har lavet før – skole, college, endda universitet. Men det vil også ligne på mange måder.

Med OU fjernundervisning har du studiematerialer og en online studieportal, en dedikeret vejleder, elevfora, læringsbegivenheder og mere.

Som det eneste britiske universitet dedikeret til fjernundervisning, vil vi gerne sikre os, at du ved, hvad du kan forvente som OU-studerende. Så vi har sammensat en række korte vejledninger om nogle af aspekterne ved at studere hos os.

Kan jeg gøre det?

Hvor du starter i livet bør ikke begrænse, hvor du går hen! Uanset dine ambitioner, hvis du er fast besluttet på at få succes og er parat til at arbejde hårdt, så læs videre, tag kontakt og kom i gang.

Mere end 170.000 studerende når deres mål ved at studere hos os. Nu er det din tur til at slutte sig til dem.

Understøttet åben læring

OU underviser gennem sin egen unikke metode til fjernundervisning, kaldet 'understøttet åben læring, som er:

Fleksibel – studerende arbejder, hvor og hvornår de vælger at passe ind i job, familier og andre forpligtelser

Alt inklusive - studerende får alle de materialer af høj kvalitet, de skal bruge for at studere

Støttende – personlige vejledere giver akademisk ekspertise, vejledning og feedback og afvikler gruppevejledninger; og specialistrådgivere er klar til at hjælpe med andre aspekter af OU-studiet

Socialt – studerende mødes til tutorials, dagskoler og uformelle studiegrupper; og gennem online konferencer, studienetværk og kursusfora.

Tutorial support

OU har et netværk af mere end 5.000 undervisere - den største i Storbritannien. Undervisere markerer opgaver, giver detaljeret skriftlig feedback og tilbyder support til studerende via telefon, e-mail eller computerkonferencer. De kører også gruppe- eller onlinetutorials og dagskoler. Nogle er fuldtidsansatte, men de fleste er associerede undervisere: eksperter inden for deres fag, der kombinerer deres arbejde som undervisere med andre akademiske eller industrijob.

Vurdering

Studerende bedømmes gennem vejledermærkede og computermærkede opgaver, mundtlige eller praktiske vurderinger, projekter, eksamener, afhandlinger og portfolioer. Ekstern eksaminering sikrer, at vi fastholder akademiske standarder og giver et uafhængigt overblik over vurderingsprocessen.

Vores globale omdømme

Det Open University blev oprettet ved Royal Charter den 23. april 1969.

Vi er nået langt siden da, og fornyer os konstant på hvert trin for at sikre, at vores grundlæggende mission, der muliggør adgang til uddannelse for alle – forbliver lige så relevant nu, som det gjorde for over 50 år siden.

Bringer universitetet til dig, uanset hvor du er

Vi er det største universitet i Storbritannien og det mest populære valg for deltidsstuderende.

 • Vi er verdens toprangerede fjernundervisningsuniversitet (The Times World University Rankings).
 • Vores fleksible læring betyder, at vi kan opfylde behovene hos enkeltpersoner og store arbejdsgivere over hele verden.
 • Vores netværk af mere end 5.000 ekspertvejledere leverer innovativ, indsigtsfuld undervisning, og mange kombinerer deres arbejde som undervisere med akademiske eller brancheroller.
 • Vi er globalt anerkendt som eksperterne i læringsteknologier, der står i spidsen for forskning, der driver innovationer i undervisningen.

Fremragende forskning

OU støtter et mangfoldigt fællesskab af over 900 postgraduate forskningsstuderende, der laver banebrydende ph.d.- og professionel doktorgradsprojekter.

 • Vi rangerede i den øverste tredjedel af britiske universiteter i Research Excellence Framework (REF) 2014 ved at bruge Times Higher Education Power Score.
 • Vi var 5. for overordnet tilfredshed i Postgraduate Research Experience Survey (PRES) 2019.

Vores kurser er understøttet af vores forskning og er underlagt streng ekstern kontrol.

Derudover sikrer et verdensførende program for forskning i undervisningsstrategier og uddannelsesteknologier, at vores materialer er effektive og egnede til støttet fjernundervisning i stor skala.

International anerkendelse

Open University grader, der tildeles, er sammenlignelige med dem, der tildeles af andre britiske universiteter. Faktisk beskæftiger mange arbejdsgivere og organisationer over hele verden Open University kandidater og forstår, at en OU-grad er lige i akademisk standard med en grad fra ethvert andet britisk universitet.

 • Vores Business School er en af en elitegruppe, der har opnået tredobbelt akkreditering fra alle tre af verdens førende ledelsesakkrediteringsforeninger.
 • OU er en af kun tre britiske højere uddannelsesinstitutioner, der opnår akkreditering i USA, anerkendt af Middle States Commission on Higher Education (MSCHE). MSCHE er en frivillig, ikke-statslig medlemsforening, der definerer, vedligeholder og fremmer uddannelsesmæssig ekspertise på tværs af institutioner med forskellige missioner, studerende og ressourcer. Vi har været medlem siden 2005, og vores akkreditering blev bekræftet igen i 2020.

Priser

 • Nomineret til Times Higher Education 'Business School of the Year'-prisen, 2013, 2014, 2016 og 2017
 • Fem finalister og to vindere i de internationale AMBA 'Student of the Year-priser
 • Nomineret til Association of MBA's (AMBA) Innovation Award 2015
 • Vinder af to branchepriser for vores MBA Business Case Builder onlineværktøj (hjælper potentielle studerende med at skabe en overbevisende business case for arbejdsgiversponsorering): Guld i kategorien "Bedste brug af innovation og kreativ tænkning" af Heist Awards og Sølv i CASE Circle of Excellence Awards ('kategorien Individuelle underwebsteder)
 • OUBS med i AACSB's Innovations That Inspire til betydelig investering i gratis online læringsressourcer i 2016
 • Vinder af kategorien Business Partnership ved Guardian University Awards 2017 for vores samarbejde med finansvirksomheden True Potential LLP
 • En vinder i de internationale AASCB Influential Leader-priser i 2019

Stipendier og finansiering

Funding your studies

Betal intet på forhånd – over 80 % af vores studerende i England finansierer deres studier med et deltidsstudieafgiftslån (nogle gange kaldet et studielån), hvilket betyder, at de ikke betaler noget på forhånd.

Deltids studieafgiftslån

 • De vil dække hele dine modulgebyrer.
 • De er åbne for alle – berettigelse er ikke baseret på din indkomst, og der er ingen aldersgrænse.
 • Du betaler ikke en krone tilbage, før du tjener over 27.295 £ om året.

OUSBA lån

Betal dine gebyrer i rater med et lån fra Open University Student Budget Accounts Ltd.

Arbejdsgiversponsorat

Din arbejdsgiver kan helt eller delvist betale for dine modulafgifter.

Stipendier og anden støtte

Afhængigt af dine omstændigheder kan du være berettiget til at ansøge om en eller flere af følgende:

Gratis OU-adgangsmodul

Hvis din husstandsindkomst ikke er mere end £25.000, kan du tage et af vores indledende adgangsmoduler gratis.

Finansiering af undersøgelsesrelaterede omkostninger

Når du er begyndt at studere, kan du, hvis du er berettiget, få adgang til refusion for nogle ekstra studieomkostninger.

Plejerstipendiefond

Hvis du er eller for nylig har været en ulønnet plejer, kan du muligvis studere en fuld OU-kvalifikation gratis.

Plejers stipendium

Hvis du yder ulønnet pleje til en ven eller et familiemedlem, kan du være berettiget til £250 til studierelaterede omkostninger.

Omsorgserfarent stipendium

Hvis du nogensinde har været i en lokal myndigheds varetægt, kan du være berettiget til £250 til studierelaterede omkostninger.

Disabled Students' Allowance (DSA)

Du kan få adgang til økonomisk støtte til studieomkostninger som følge af dit handicap.

Handicappede Veteranstipendier

Hvis du er blevet såret i eller som følge af militærtjeneste, kan du læse en fuld OU-kvalifikation gratis.

Open Futures-stipendier

Hvis du identificerer dig som værende fra en sort, asiatisk eller anden etnisk minoritetsbaggrund, kan du få £500 til studie- eller leveomkostninger.

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Studenterklæringer

Placeringer

 • Milton Keynes

  Walton Hall, Kents Hill, MK7 6BJ, Milton Keynes

  • Milton Keynes

   Milton Keynes, Det Forenede Kongerige

   • The City

    Walton Hall, Kents Hill, MK7 6AA, The City

    Spørgsmål