Keystone logo
Online Business School

Online Business School

Online Business School

Introduktion

Overkommelige uddannelser med eksklusive online moduler, der hurtigt sporer elever til en universitets kvalifikation.

Uanset om du ønsker at forbedre dine færdigheder, forbedre dit team eller forfølge en professionel uddannelse, Online Business School 's learning Pathways kan give dig alt hvad du behøver.

Online Business School leverer online University Pathway programmer med fuld Undergraduate og Postgraduate Diploma Awards til elever fra alle verdens hjørner. Lærerne kan spore deres vej til en britisk universitetsuddannelse på campus eller ved fjernundervisning .

Vores web-baserede moduler giver eleverne mulighed for at lære, hvad de vil, når de vil, og hvordan de vil og er designet til at lette en meget hurtigere, mere overkommelig og engagerende måde at lære. Med en 24/7 elevnetværksplatform, personlige dashboards, 1-2-1 online-øvelser, gruppebrowser og en bank af forudindspillede gruppesendelser, tilbyder Online Business School eleverne den støtte, de har brug for til at lykkes i at udvikle deres faglig dygtighed base og opnå en universitets kvalifikation.

Introduktion til Online Business School - The Learning Revolution Stars Her fra Video Library på Vimeo.

Vores legitimationsoplysninger

Online Business School opererer til de højeste akademiske standarder og har flere strukturer på plads, der sikrer uddannelsesstandarden til sine elever af højeste kvalitet. Nedenfor er en liste over Corporate organer vi tilhører og foreninger vi er en del af:

 • OTHM
 • Athe
 • KVALIFICERET
 • Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce
 • Institut for direktører
 • Institut for gæstfrihed
 • British Computer Society
 • ELCAS


OFQUAL-anerkendelse

Alle læringsmaterialer er designet og skrevet af faglige akademiske forfattere, således at hvert interaktivt modul er tilpasset specifikke læringskriterier, der er specificeret af OFQUAL, den definerende britiske regeringsinstans for akademiske standarder i britisk videregående uddannelse. Disse standarder sikrer, at de, der lærer med os, får en uddannelse af høj kvalitet sammen med certificering, der anerkendes universelt af universiteter og arbejdsgivere.


Partner University Kvalifikationer

Efter afslutningen af ​​de endelige opgaver, tildeles studerende en anerkendt diplom kvalifikation. Dette Diploma kan bruges til at fylde op til en fuld bachelorgrad eller MBA på en række britiske universiteter, enten på campus eller ved fjernundervisning.


Quality Monitoring Board

Online Business School også et Quality Monitoring Board (QMB) for at sikre, at vi altid leverer akkrediterede online kurser og ressourcer til at opfylde dine læringsbehov. Dette bestyrelse mødes regelmæssigt for at vurdere:

 • Specifikke elevproblemer.
 • Eventuelle kvalitetsproblemer for universitetspartnere.
 • Overvågning af vurderingsstandarder.
 • Overvågning af materialeindhold mod læringsresultater.
 • Specifikke operationelle problemer, da de påvirker kvalitet og kundeservice.

Bestyrelsesmedlemmerne omfatter respekterede akademiske og forretningsmæssige ledere. Resultaterne af anmeldelserne deles online for at sikre gennemsigtighed og forståelse blandt vores partnere og studerende. Alle tilbagemeldinger hilses velkommen, så spørgsmålene formelt kan rejses via QMB på en professionel og objektiv måde.


Coventry og Warwickshire Chamber of Commerce

De britiske handelskamre er den største og mest indflydelsesrige uafhængige forretningsstemmelse i Storbritannien, som lobbyløst udleder på vegne af medlemmer og det brede erhvervsliv om de spørgsmål, der er vigtige - fastlæggelse af de rigtige betingelser for erhvervslivet til at trives og fremme britiske virksomheder i nøgle globale markeder og skabe en dynamisk forretningsøkonomi.

De spiller også en nøglerolle i at overbygge kløften mellem pædagoger og erhvervsliv ved at fremhæve de færdigheder, arbejdsgiverne har brug for og påvirke uddannelsespolitikken for at sikre, at de leveres effektivt.

Coventry & Warwickshire Handelskammer er blot et af et netværk af kamre, der arbejder med og på vegne af virksomheder af enhver størrelse, i alle sektorer af den britiske industri. De hjælper lokale virksomheder med at forbinde, vokse og opnå succes. Kammeret samarbejder med andre kamre, lokale myndigheder og partnerorganisationer for at få indsigt i de problemstillinger, der har betydning for erhvervslivet – for derefter at videregive den viden til at hjælpe regeringen med at formulere en effektiv erhvervspolitik.

Placeringer

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Spørgsmål