Keystone logo
© Eva Dang
Online Academies

Online Academies

Online Academies

Introduktion

75% rabat på alle kurser ved hjælp af koden SA75

Vil du tilmelde dig på et kursus til ...

  • Forbedre din karriere
  • Forbedre nogle aspekter af dit hjemmeliv
  • Udvikle en ny interesse

Så vil du nyde og drage stor fordel af denne Fast Track-studie, der er tilgængelig på tværs af et omfattende udvalg af kurser.

Hurtigbanekurser

Disse online kurser præsenteres smukt i en modulær stil, der bygger din viden og forståelse i den tid, der er dokumenteret trin for trin. Dette gør læring en fornøjelse, og du behøver ingen tidligere uddannelsesmæssige kvalifikationer.

I stedet for at pusle over sammensætningen af ​​en skriftlig opgave i slutningen af ​​hvert modul er der en række multiple choice-spørgsmål. Disse sikrer, at du har absorberet materialet, og de fungerer også som en sikker metode til at huske hovedpunkterne. Ikke kun at din studietid er reduceret, og det er også gebyrerne.

En sådan metode til præsentation gør det muligt for dig at studere og afslutte dit kursus, hvor og hvor du vil, enten på en bærbar computer eller en tabletcomputer.

Disse Fast Track-kurser er enten uafhængigt akkrediteret under ABC Awards QLS-licens eller certificeret af Online Academies .

Flere valgmetoder til vurdering af moduler

Dine individuelle moduler bedømmes ved at udfylde en række multiple choice-spørgsmål. Denne metode giver dig mulighed for at fortsætte stadigt gennem kurset, mens du forpligter til hukommelsen de vigtigste punkter i hvert modul.

Certificerede kurser

Du vil blive tildelt et Online Academies Diploma, når du har gennemført alle modulernes multiple choice question evaluations. Dette bekræfter at du har gennemført kurset, idet du har forstået materialet i det.

Godkendte kurser

Hvis du har valgt at studere et akkrediteret kursus, vil der være et online spørgeskema til at tage, efter at de endelige multiple choice spørgsmål er blevet gennemført. Dette giver uafhængig akkreditering under ABC Awards Quality License Scheme

Tutor Support

Når du tilmelder dig, kan du være sikker på succes, fordi der vil være en erfaren, kvalificeret og venlig vejledning til rådighed for at besvare dine spørgsmål. Kontakt vil ske via email.

Din tid!

Du har frihed til at vælge din egen tid til at nyde dit studie.

Dit tempo

Udfyld dit kursus om 2 uger eller tage 2 år. Det er dit valg.

Din investering!

Det er på tide at investere i dig. Og vi støtter dig med lave, lave gebyrer.

Din enhed!

Brug det, der er let for dig på det tidspunkt; Bærbar computer, tablet eller smartphone.

Din placering!

Pas din undersøgelse omkring dine bevægelser; hjemme, når du rejser eller slapper af.

Placeringer

  • Bournemouth

    Unit 8 & 9 St Stephens Court, 15-17 St Stephens Road, , Bournemouth

Spørgsmål