Keystone logo
Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Online Marketing Institute

Introduktion

Med et eksklusivt fokus på digital markedsføring er Online Marketing Institute ( OMI ) enestående positioneret til at give dig den nyeste praktiske, virkelige viden for at holde dig foran spillet. Du er optaget. Derfor udvikler vi meget fokuserede 5-10 minutters lektioner, som du kan få adgang til fra arbejde, hjem eller mobil efter din tidsplan.

Vores vidtrækkende læseplaner giver nye muligheder for de vigtigste digitale emner, undervist af fageksperter, der også er exceptionelle lærere. Så du forbliver ikke kun opdateret, du forbliver inspireret.

Online Marketing Institute arbejder sammen med dig for at vurdere færdigheder og videnhuller. Vi udarbejder et træningsprogram for at hjælpe medarbejdere med at mestre den kritiske taktik og strategier, der driver forretningsvækst.

Med Digital Marketing Training kan du træne dine teams om digitale marketingværktøjer, taktikker og strategier. Industriens ledere underviser i mikro-lektioner i video om nutidens vigtigste og mest relevante digitale marketingemner. Fuldt tilpasselig & mærkevarer portal kan du vælge det indhold og læring Pathways der er rigtige for din virksomhed, efter område, afdeling eller person. Rapporteringsdashboard, Digital Diagnostic IQ og andre engagementværktøjer giver dig mulighed for at identificere videnhuller og spore dit teams fremskridt.

Custom Training tilbyder on-demand, videotræning til din arbejdsstyrke eller kunder i en privat læringsportal, der er fuldt tilpasset til at imødekomme din virksomheds behov. Ombordkunder og træner dem i dit produkt for at sikre, at de virkelig forstår og udnytter det til sit maksimale potentiale, hvilket øger kundeloyaliteten. Du kan bruge dit eget indhold eller lade Online Marketing Institute producere klasser ved hjælp af de nyeste instruktionsdesignmetoder. Du kan medtage vigtige værktøjer såsom et sporings- og rapporteringsdashboard, vurderinger, hjemmearbejde og læringsveje.

Placeringer

  • San Francisco

    San Francisco, USA

    Spørgsmål