Keystone logo
OBS Business School Global MBA
OBS Business School

Global MBA

Online

12 Months

Spanish

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning

Introduktion

Global MBA online fra OBS Business School fokuserer på udvikling af de færdigheder og ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for styring af globale virksomheder. Det særlige ved programmet er, at det giver deltagerne alle de nødvendige værktøjer til med succes at styre virksomheder med en høj komponent af internationalisering og innovation i forskellige ansvarsstillinger - ledelsesledere eller seniorledere - og uanset organisationens størrelse. Med denne innovative programfilosofi sigter OBS at tilbyde en vision om, hvor fremtiden for ledelsen af en global virksomhed er på vej.

Denne kandidatgrad i forretningsstrategi gør også tilgængelig for deltageren et nyt og banebrydende Professional Skills Development Programme udviklet af OBS , undervist af eksperter og anerkendte fagfolk inden for Human Resources.

At have en højere uddannelse i ledelse inden for forretningsadministration og ledelse er vigtig. Dette demonstreres af en undersøgelse offentliggjort af Executive MBA Council, som viser, at gennemsnitslønnen for deltagere i en MBA stiger med 11,4% fra begyndelsen til slutningen af deres programmer.

Inden for rammerne af den globale MBA tilbyder vi dig muligheden for at deltage i en virtuel udveksling i TEC for Monterrey.

I denne udveksling kan de studerende på OBS Business School , der ønsker det, tage et forudbestemt emne ved TEC i Monterrey og fritage dem for at forfølge deres ækvivalenter på OBS Business School .

De studerende, der gennemfører udvekslingen og godkender emnet, får et certifikat fra Monterrey TEC.

Læreplan

Indlæggelser

Programresultat

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål