Keystone logo
© Oakland University
Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Introduktion

School of Business Administration ved Oakland University er din indgang til en blomstrende karriere i erhvervslivet. Uanset om du altid har forestillet dig en fremtid i erhvervslivet eller lige er begyndt at udforske dine interesser, tilbyder vores skole omfattende programmer, der imødekommer dine ønsker. Fra bachelor- og kandidatuddannelser til certifikatprogrammer giver vi det pædagogiske grundlag, der er nødvendigt for at nå dine mål. Vores fornemme fakultet, dedikerede rådgivningstjenester og strategiske partnerskaber med blomstrende globale organisationer i vores nærhed skaber et miljø, hvor handelsstuderende på Oakland University kan få adgang til omfattende professionelle ressourcer og support. Vi prioriterer et lille forhold mellem studerende og fakulteter, hvilket sikrer personlig opmærksomhed for hver studerende.

Vores fokus på erfaringsbaseret læring og forbindelse til et stort alumni-netværk forbedrer yderligere din forberedelse til en succesfuld og givende karriere. Oakland University School of Business Administration har elite AACSB-International akkreditering i erhvervslivet, som kun besiddes af 5% af handelsskoler verden over, og har også den supplerende akkreditering inden for regnskab, som ejes af 194 skoler verden over. Skolen er konsekvent anerkendt af Princeton Review Best Business Schools, US News & World Report, CEO Magazine og mere som en top business school. Vælg Oakland University for en uddannelse, der går ud over det sædvanlige, og forbereder dig med vigtige karrierefordele, som vil adskille dig i nutidens konkurrenceprægede forretningslandskab.

Vores mission

Missionen for School of Business Administration er at give en uddannelse af høj kvalitet med erfaringsbaseret læring og globale forståelsesmuligheder for at udvikle succesfulde forretningsfolk og ledere. Det fremmer et miljø for effektfuld forskning og aktivt samfundsengagement.

Vores vision

Stræb efter at blive den foretrukne handelsskole for højtpræsterende studerende og arbejdsgivere i det sydøstlige Michigan og videre. Søg national og international anerkendelse sammen med peer-institutioner med hensyn til forskning og kvaliteten af vores programmer. Udnyt placeringsfordelen til at være det regionale valg for fremtrædende forretnings- og samfundspartnere.

Campus funktioner

 • 1.443 hektar skovklædte bakker og enge
 • Mere end 50 større bygninger
 • Seks fælles opholdshuse, to studenterlejlighedskomplekser og fire græske hytter
 • State-of-the-art rekreationscenter og atletisk kuppel.
 • Hjem til OU Art Gallery, Meadow Brook Hall, Meadow Brook Theatre og Meadow Brook Amphitheatre

  Indlæggelser

  Oakland Universitys kandidatoptagelsespolitik er selektiv, og processen er konkurrencedygtig. Ansøgere til kandidatoptagelse skal fremlægge dokumentation for, at de har haft den nødvendige akademiske forberedelse for at sætte dem i stand til at forfølge kandidatuddannelsen, som de søger.

  • Online ansøgning om optagelse på Oakland University Graduate School.
  • Officielle karakterudskrifter er påkrævet fra alle post-gymnasiale uddannelsesinstitutioner, hvorfra ansøgeren har opnået en grad (begyndende med første studentereksamen) og alle tilmeldinger til kandidatuddannelser ud over bachelorgraden.

  Internationale universitetsudskrifter (uddannelseslegitimation) skal evalueres af en professionel legitimationsevalueringstjeneste. Oakland University accepterer kun transskriptionsevalueringer, der er gennemført af en NACES-medlemsorganisation (National Association of Credential Evaluation Service).

  Tre-årig Baccalaureate-grad

  Ansøgere med en treårig baccalaureate-grad fra en institution uden for USA er velkomne, forudsat: 1) de har fået tildelt graden på ansøgningstidspunktet; 2) graden ville kvalificere dem til optagelse på en akademisk kandidatuddannelse i det land, hvor den blev optjent; og 3) deres gradsevaluering skal omfatte en kursus-for-kursus (eller detaljeret) karakterudskriftsevaluering snarere end den generelle karakterudskriftsevaluering.

  Generel dokument-for-dokument evaluering

  En generel dokument-for-dokument-evaluering indeholder en beskrivelse af dine legitimationsoplysninger, herunder navn, tildelt år, navn på institution, og hovedstudieretning. Det giver også den amerikanske ækvivalent for hver legitimation. Ikke tilladt for 3-årige baccalaureate grader.

  Kursus-for-kursus udskriftsevaluering (foretrukken)

  Kandidatuddannelser, der kræver mere detaljerede oplysninger, vil kræve, at en ansøger indsender en kursus-for-kursus transskriptionsevaluering. En kursus-for-kursus udskriftsevaluering beskriver alle post-sekundære fag med de tilsvarende værdier udtrykt i amerikansk tilsvarende kursuskarakter, semesterenheder og meritenheder for hvert emne

  Da officielle udskrifter skal indsendes til evalueringstjenesten, vil officielle udenlandske udskrifter ikke være påkrævet af Oakland University

  • To officielle og originale anbefalingsformer for kandidatoptagelse.

  (Bemærk: Nogle programmer kræver mere end to anbefalingsformularer. Se programansøgningskravene nedenfor for det samlede antal anbefalinger og specifikke krav til anbefalingerne).

  • Bevis for engelsk sprogfærdigheder

  International supplerende ansøgning og understøttende dokumentation skal indsendes, før internationale ansøgere kan udstedes Certification of Eligibility (I-20). Dette certifikat er påkrævet for at ansøge om et studievisum fra den amerikanske ambassade eller konsulat.

  Optagelsesfrister og gennemgang af kandidater

  Efter at ansøgningen er modtaget i Graduate Admissions Office, indtastes den i universitetsstuderendes system, og der oprettes en optagelsesfil. Derefter bekræftes akademiske legitimationsoplysninger for berettigelse, og de nødvendige dokumenter for generel optagelse og det påtænkte program gennemgås for fuldstændighed. Fuldførte optagelsesfiler deles med det tiltænkte program til optagelsesgennemgang. Optagelsesfrister varierer efter program. Ansøgere rådes til at bekræfte optagelsesfristen for det påtænkte studieprogram i dette katalog.

  Internationale ansøgninger gennemgås for efterårs-, vinter- og sommersemesteroptagelse. For at sikre tilstrækkelig tid til gennemgang og udstedelse af I-20'er skal internationale ansøgninger være afsluttet mindst seks måneder før den ønskede dato for påtænkt tilmelding til universitetet. Alt internationalt ansøgningsmateriale skal indsendes pr

  • 1. maj for efterårsoptagelse
  • 1. september for vinteroptagelse
  • 1. januar for sommeroptagelse.

  Stipendier og finansiering

  Investeret i studerendes succes. Takket være støtten fra generøse alumner og partnere er Oakland business school glad for at kunne tildele mere end 40 stipendier, i alt over $100.000, til business-studerende på tværs af alle hovedfag hvert år. Priser spænder fra $1.000 til $5.000.

  Det er nemt at ansøge med en online ansøgning for at komme i betragtning til alle Oakland University-stipendier. Denne ansøgning vil matche studerende til de stipendier, som de kan være kvalificerede til. Stipendkriterier og -krav varierer og kan omfatte et kort essay eller anbefalingsbrev.

  Placeringer

  • Rochester Hills

   275 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

  • Rochester Hills

   608 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

   Spørgsmål