Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Oakland City University

Oakland City University

Oakland City University

Introduktion

Online programmer

Oakland City University gør det nemmere end nogensinde at tjene den grad, du ønsker, uanset hvor du bor. Vores brede udvalg af kandidat og bachelor online grad programmer ikke blot giver dig ubegrænsede karrieremuligheder, men også giver dig mulighed for at nå dine personlige og professionelle mål på kortere tid til en overkommelig pris. Hos OCU accepterer vi op til det dobbelte af mængden af ​​transferpassagerer kreditter accepteret på andre gymnasier og universiteter, samt komplette tidligere erfaring vurderinger til at skære dine omkostninger yderligere.

Se vores omfattende liste af online grader, og se, hvordan vores bekvemme 5-ugers klasse rotation og fleksible online-levering kan tage dig til det næste niveau af din karriere.

HEAD Kernen i OCU Foundation er en forpligtelse til at give en enestående uddannelse i de liberale kunst og videnskab. Denne brede pædagogiske erfaring forbereder vores studerende med den nødvendige viden til at anvende principperne lært i klasseværelset til de problemer og spørgsmål i dag.

HEART Fremstillingen af ​​hovedet uden forbindelsen til hjertet efterlader en person void genstand. Universitetet mener den åndelige dannelse af den enkelte er afgørende for succes af en elev. Rig på traditionen i den almindelige Baptist pålydende OCU tilbyder de studerende, undervisere og medarbejdere mulighed for at undersøge deres egen tro og at udvikle en forståelse af, hvad de virkelig tror og evnen til at udtrykke deres tro verbalt.

HÆNDER Viden uden evnen til at anvende, bliver lidt mere end en akademisk øvelse. Den OCU Foundation giver de studerende mulighed for ex-press deres tro og akademiske resultater gennem guidede reaktioner såsom internationale mission ture og samfundstjeneste.

HVORFOR VÆLGE OCU ONLINE?

ACCELERATED Oakland City University kurser er enten 5 eller 8 uger lang. Med flere startdatoer kan du nemt justere din uddannelse til at passe din tidsplan.

BEKVEM Undersøgelse overalt, når som helst. Vores online-programmer gør det nemt at få den bedste tro-baseret undervisning, uanset hvor du er.

HØJ KVALITET Tilmeld dig vores varme tro-baserede samfund og har adgang til et netværk af fagfolk rundt omkring på kloden.

overkommelige OCU tilbyder en omkostningseffektiv kristen uddannelse. Med vores online-programmer, du spare på rejseudgifter og kan reducere den tid, du tager ud af arbejdet.

Placeringer

  • Oakland City

    138 North Lucretia Street Oakland City, Indiana 47660, 47660, Oakland City

Spørgsmål