Keystone logo
NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

NYU Tisch School of the Arts

Introduktion

En ny måde at lære filmproduktion på

Vores samarbejdskurser omdefinerer online filmuddannelse. Drevet af en dynamisk, interaktiv platform vil du lære nye færdigheder og få projektfeedback fra NYU-fakultetet.

Ekspertledede 6-ugers kurser skræddersyet til dine passioner - og din tidsplan

  • Kickstart din portefølje: Vores sjove og fokuserede kurser er designet til at hjælpe eleverne med at skabe enestående shorts og manuskripter – som giver vejledning, support og tekniske chops.
  • Opret og forbind: Du vil møde en-til-en med fakultetet for at diskutere dine mål, supplere strenge klassediskussioner og modtage nøglefeedback om dine projekter
  • En ny læringsplatform: Vores nye platform giver feedback i realtid, live videomøder, peer-samarbejde og meget mere. Personalet er klar til at besvare eventuelle spørgsmål om platformen.

Dynamiske kurser

Modelleret på Tischs berømte filmskolepensum - og bygget for at undgå den upersonlige oplevelse af så mange onlineprogrammer - inkluderer hvert af vores kurser ugentlige individuelle og samarbejdsopgaver.

Designet til at tilbyde dig planlægningsfleksibilitet, vil du deltage i live videomøder med lærere og klassekammerater.

Videoforelæsninger leveret af Tisch-fakultetet og produceret af filmskabere fra det virkelige liv giver eleverne mulighed for at dykke ned i materialet i deres eget tempo.

Du vil blive inspireret til at skabe fantastisk arbejde og modtage masser af vejledning.

Bemærk: nogle funktioner er ikke tilgængelige for Cinematography Fundamentals

Placeringer

  • New York

    721 Broadway, , New York

Spørgsmål