Keystone logo
Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Norwich University Online (Pearson)

Introduktion

Tjen en amerikansk kandidatgrad online fra Norwich University På Norwich University, har du muligheder. Med fem nationalt anerkendte kandidatuddannelser og en fleksibel online platform er det lettere end nogensinde at nå dine professionelle mål. Få din grad uden at gå hjem med Norwich, en amerikansk institution med næsten 200 års udvikling af ledere. I løbet af 18 måneder kan du tjene en anerkendt amerikansk kandidatgrad uden at gå hjem, mens du fortsætter med dine personlige og faglige ansvar. Som studerende i en af ​​Norwichs online graduate programmer udvikler du træk, der er fælles blandt ledere inden for alle fagdiscipliner, integritet, selvtillid, loyalitet og ære - gennem en bred vifte af muligheder, der vil styrke dig på måder du aldrig havde forestillet dig. Fremskynd din karriere fra din computer ved at vælge en af ​​følgende kandidatuddannelser:

 • Cand.merc
 • Civilingeniør
 • Master of Arts i diplomati
 • Kandidatuddannelsen i internationale relationer
 • Master of Science i informationssikkerhed

Alle Norwich online-programmer tilbyder relevante, fokuserede læseplaner og små interaktive klasser. Som en institution, der længe er forbundet med innovation i uddannelse og forberedelsen af ​​landets virksomhed, regering og militære ledere, fortsætter Norwich-fakultetet og dets kandidater med at bidrage til udviklingen af ​​nationens og verdens økonomiske, politiske og sociale infrastruktur. Vores Norwich University online læringsplatform fremmer et højt niveau af interaktivitet blandt studerende og fakulteter. Klasser er begrænset til 16 studerende for at fremme dybdegående diskussioner og hyppige one-on-one interaktioner. Højkvaliteten og fleksibiliteten i vores online-programmer tiltrækker ekstremt motiverede og talentfulde studerende fra forskellige faglige og kulturelle baggrunde. Som følge heraf lærer eleverne ofte så meget af hinanden, som de gør fra deres professorer og efterlader vores programmer værdifulde faglige kontakter og venskaber. Fordele ved Norwichs online grader:

 • Coursework er bekvemt online og kan udfyldes på din egen tidsplan fra komforten i dit hjem eller kontor
 • Vælg mellem fire tilgængelige startdatoer hvert år: marts, juni, september, december (med undtagelse af civilingeniør, der har 2 tilgængelige startdatoer: marts og september)
 • Modtag 24/7 teknisk support, adgang til over 100 databaser, 54.000 elektroniske tekster og tusindvis af bøger og elektroniske tidsskrifter og et dedikeret supportteam for at sikre din succes i programmet.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Northfield

  158 Harmon Drive, VT 05663, Northfield

  Programmer

   Spørgsmål