Keystone logo
Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Northwestern University - School of Professional Studies

Introduktion

Med mere end 4 millioner elever i mere end 170 lande er Great Learning, en del af BYJU'S-gruppen, en førende global edtech-virksomhed for professionel og videregående uddannelse, der tilbyder brancherelevante programmer i blandede, klasseværelser og rent online-tilstande på tværs af teknologi, data og forretningsdomæner. Disse programmer er udviklet i samarbejde med de bedste institutioner som Stanford Executive Education, MIT Professional Education, University of Texas i Austin, NUS, IIT Madras, IIT Bombay og mere.

Vores mission

Muliggør karrieresucces i den digitale økonomi

Som Indiens største professionelle læringsvirksomhed og et globalt fodaftryk i mere end 170 lande, er vi på en mission om at gøre fagfolk over hele kloden dygtige og fremtidsparate.

I de sidste 7 år har vi været i stand til at levere læring til fagfolk verden over, hvor tusinder af dem har været i stand til at opnå succesfuld karriereudvikling i førende virksomheder som Microsoft, Amazon, Adobe, American Express, Deloitte, IBM, Accenture, McKinsey og mere.

Vores historie

2021 - Deltager i BYJU's gruppe

Efter at have markeret en enorm vækst og overskud på trods af at vi var i støvler, gav vi i år hånden til BYJU'S, en af de bedste edtech-organisationer i verden. Vi samarbejdede og lancerede nye programmer med blandt andet Deakin University, National University of Singapore, IIT-Roorkee, IIIT-Delhi, Shiv Nadar University og nåede en rekordmilepæl med at opkvalificere 4 millioner+ elever på vores platform. Vi blev også tildelt 'Årets bedste onlinefærdighedsudbyder' af Entrepreneur India.

2020 - Northwestern University Collaboration

Dette var et betydningsfuldt år for os. Vi lancerede flere internationale programmer og udvidede vores globale fodaftryk til 140+ lande, hvilket gør os til en af de største professionelle læringsvirksomheder i hele verden. Vi indledte også et nyt partnerskab med Northwestern University

2019 - Internationalt universitetssamarbejde

I år har vi diversificeret vores portefølje med programmer i Cybersecurity og Design Thinking gennem samarbejde med Stanford Executive Education. Vi udvidede også vores tilbud til seniorledere med specifikt skræddersyede programmer inden for AI og Analytics. Vi lancerede GL-Excelerate, vores flagskibs karriereinitiativ for at forbinde elever og alumner med de bedste virksomheder i landet.

2018 - Partnerskab med Texas McCombs

Vi lancerede 50. batch af vores flagskibsprogram i Business Analytics, samt samarbejdede med University of Texas i Austin, McCombs School of Business for at lancere det internationalt. Vi lancerede også 6 nye programmer inden for cloud computing, DevOps, Full Stack Development, Data Science, Artificial Intelligence og Machine Learning. Gennem disse initiativer påvirkede 5000+ arbejdende professionelles liv og karriere gennem vores programmer.

2017 - 2 millioner læringstimer

Great Learning leverede med succes 2 millioner læringstimer (og tæller) i vores søgen efter at gøre enhver professionel fremtidsparat i en yderst datadrevet verden. Vores nyeste program, PG Program – Big Data (PGP-BDA), lanceres i Bangalore, Hyderabad og Chennai.

2016 - Udvidelse til 6 nye byer

Great Learning udvider sine vinger til 6 storbycentre, herunder Chennai, Bangalore, Gurgaon, Pune, Mumbai og Hyderabad. To nye programmer lanceres – PG Program i Management og BACP (Business Analytics Certification Program). Vi påvirker mere end 1000 arbejdende professionelles liv og karriere gennem vores programmer.

2015 - Rangeret som nr. 1 program

PG Program – Business Analytics (PGP-BABI) er opført som det bedste analyseprogram i landet af Analytics India Magazine, Outlook, Business Standard osv. Dette fortsætter i to år i træk, og vi arbejder hårdt på at bevare vores numerouno-status.

2014 - Første program lanceret

Vores flagskibsprogram i Business Analytics (PGP-BABI) lanceres i 3 byer - Chennai, Bangalore, Gurgaon. Holdet arbejder tæt sammen med fakultetet, industriledere, alumner og studerende for at gøre programmet yderst brancherelevant, omfattende og stringent.

2013 - Opstart

Mohan Lakhamraju og Hari Nair grundlagde Great Learning for at realisere deres drøm om at gøre alle arbejdende professionelle i landet data dygtige. Programudvikling og markedsundersøgelser begynder kort efter.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Chicago

    East Chicago Avenue,339, 60611, Chicago

    Programmer

    Spørgsmål