Keystone logo
Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Introduktion

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) blev grundlagt for 38 år siden. Det startede som en ekstern gradstilladende lovskole og er nu den ældste gradstildelende online advokatskole i landet, der tilbyder online fjernundervisning. Dets lovstudieprogram blev udviklet, så økonomiske hindringer, familieforpligtelser, afstanden til placeringen og andre vanskeligheder ikke ville forhindre fortjente personer i at studere jura.

Skolen har i øjeblikket ca. 600 tilmeldte studerende, og i løbet af de mange år af skolens historie er et stort antal af dets kandidater gået videre med at udøve jura med succes. Kandidater fra skolen er overgået til job som private praksisadvokater og retssager, stedfortrædende offentlige forsvarere, stedfortrædende distriktsadvokater, stedfortrædende amtsrådgivere, byadvokater, patentadvokater, skatteadvokater, indvandringsadvokater, konkursadvokater, en admiralitet og maritime advokater, voldgiftsmænd, mæglere, dommere ved administrative domstole og advokatfirmaer, der arbejder for advokatfirmaer, private virksomheder, organisationer og statslige agenturer.

NWCULaw har dokumenteret succes for online lovskoler og fjernundervisning og var den første af disse skoler, der tilbød internetbaseret instruktion til sine studerende ved hjælp af videokonference-teknologi. Det giver et helt online lovstudieprogram, der fører til præsentationen af Juris Doctor (JD) -graden.

Placeringer

  • Sacramento

    2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

    Programmer

      Spørgsmål