Keystone logo
Northumbria University Online Digital markedsføring MSc
Northumbria University Online

Digital markedsføring MSc

Online United Kingdom

2 Years

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.075 / per year *

Fjernundervisning

* Bemærk, at gebyrerne for nye optag, der starter i efterfølgende akademiske år, kan ændre sig.

Introduktion

Læs Northumbria Universitys dobbeltakkrediterede online-uddannelse MSc Digital Marketing og udvikl efterspurgte færdigheder, som nutidens arbejdsgivere har brug for.

Kurset er akkrediteret af Chartered Institute of Marketing (CMI) og Data & Marketing Association (DMA) og er designet omkring en branchegodkendt ramme, hvilket betyder, at du får den allernyeste indsigt og de praktiske færdigheder, som marketingfolk har brug for til at gøre en forskel i deres rolle og fremme deres karrieremuligheder.

Det omfattende pensum dækker alt fra kortlægning af kunderejser og kampagnestyring til marketingforskningsmetoder og dataanalyse. Det vil udstyre dig med de brede færdigheder og den viden, der kræves af marketingledere, og friheden til at specialisere dig inden for forskellige områder efter endt uddannelse.

Som en 100% online og deltids masteruddannelse har du fleksibiliteten til at studere, når og hvor det passer dig over en toårig periode.

Fjernundervisning på Northumbria

Denne fjernundervisningsgrad i digital markedsføring er et godt valg for erhvervsaktive og ambitiøse kandidater.

Det leveres 100% online, så du kan få adgang til undervisningsmaterialer når som helst og hvor som helst på Northumbrias skræddersyede eLearning-platform, Blackboard Ultra.

Undervisningsmetoderne på kurset i digital markedsføring er varierede og omfatter live webinarer og virtuelle diskussioner, hvor du kan samarbejde med ligesindede fagfolk fra hele verden.

Under hele din online MSc vil dedikerede Student Success Advisors være til stede for at støtte dig - fra indskrivning til eksamen. De sørger for, at du bliver ordentligt introduceret med velkomstopkald i løbet af dine første moduler, og de hjælper dig med eventuelle spørgsmål om deadlines for evaluering, modulindhold og meget mere.

Du kan også bruge Northumbria University's Careers and Employment Services til at få hjælp til jobansøgninger og adgang til unikke karrieremuligheder.

Ideelle studerende

Programresultat

Studenterklæringer

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål