Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Introduktion

Vores filosofi

Filosofien bag New England School of English er at tilbyde det bedste inden for engelsk sprog- og kulturtræning: at tilbyde et intellektuelt udfordrende program af højeste kvalitet i et varmt og støttende miljø. Kort sagt er vores mål at give dig en ekstraordinær mulighed for at lære engelsk.

Hvorfor NESE?

Fuldstændig sproglig og kulturel fordybelse

På NESE lærer eleverne mere end blot sprog; de lærer også amerikansk kultur. Vores elever får hurtigt succes, fordi intensiv engelskundervisning kombineret med fuldstændig kulturel fordybelse har vist sig at maksimere sprogindlæringen. På NESE deltager de studerende i intensiv undervisning om dagen og har mulighed for at tage hjem til en amerikansk familie i et hjem eller på en sovesal om aftenen. Hele dagen, hver dag, udsætter vores intensive program de studerende for amerikansk sprog og kultur og giver dem mulighed for at lære sproget så hurtigt som muligt.

Fremragende lærere

På grund af sit fremragende ry tiltrækker NESE lærere, der har både bachelor- og kandidatgrader fra nogle af de bedste universiteter i USA, herunder Harvard, Yale og Columbia. Uanset hvor vores lærere har opnået deres eksamensbeviser, er NESE lærere dynamiske fagfolk med enestående undervisningserfaring, som er blevet udvalgt til at undervise på NESE på grund af deres høje ekspertise og engagement.

Små klasser

Vores gennemsnitlige klassestørrelse er 12 elever. Små klasser sikrer livlige diskussioner, hyppig deltagelse af de studerende og intensiv interaktion mellem studerende og undervisere.

Intensive og semi-intensive programmer Fem dage om ugen

Eleverne kan vælge at deltage i NESEs intensive program fra 9:00-3:15 hver dag eller i NESEs semi-intensive program fra 9:00-12:00 hver dag. Begge programmer tilbyder 10 niveauer af sprog- og kulturtræning, fuld adgang til alle NESE faciliteter og et valg af enten sovesal eller indkvartering i hjemmet.

Valgfag og efterskolekurser

Ud over vores intensive akademiske klasser kan eleverne vælge valgfag og kurser efter skoletid for at hjælpe dem med at nå deres mål hurtigere. Valgfrie kurser og efterskolekurser omfatter TOEFL®-forberedelse, forretningsengelsk, juridisk engelsk, udtale og universitetsforberedelse. NESE Avancerede studerende kan også tage kurser inden for deres særlige interesseområde på Harvard Extension School og andre colleges i området. (Bemærk venligst, at der skal tilmeldes fem studerende for at få en NESE Efterskolekursus for at finde sted.)

Officielle afskrifter og certifikater

Ved afslutningen af hver session vil du modtage en NESE udskrift med oplysninger om dine engelskkundskaber og dine akademiske resultater inden for hvert færdighedsområde. Du vil også modtage en NESE Deltagerbevis for at deltage i vores program, og efter en vellykket gennemførelse af NESEs mest avancerede niveau, vil du blive tildelt NESE diplom. Hvis du opnår akademisk fremragende resultater, vil du desuden blive anerkendt som "Honors Student". Dette vil blive noteret på dit officielle NESE eksamensbevis.

En ideel by, et ideelt universitetsmiljø

NESE ligger ved siden af Harvard University i centrum af Harvard Square i Cambridge. Harvard Square er et samlingspunkt for studenteraktivitet og et af de mest interessante og dynamiske studentercentre i USA. NESE ligger kun 100 meter fra tog- og busstationerne og 10 minutter fra Boston centrum. Vi er også mindre end to timer fra fantastisk skiløb, sejlads på havet og det smukke, historiske Cape Cod.

Fleksibel tidsplan

Vi tilbyder intensive 4-ugers sessioner, der begynder på 12 forskellige tidspunkter i løbet af året. Det betyder, at du kan starte din engelskundervisning på et tidspunkt, der passer bedst til din tidsplan.

Forudgående indkvarteringsarrangementer

I løbet af året kan eleverne vælge at bo i en amerikansk familie i et hjem eller på en kollegieværelse. Fordi NESE arrangerer alle boligarrangementer, inden de studerende forlader deres eget land, kan de, uanset om de studerende vælger at bo i en indkvartering eller på en sovesal, rejse direkte fra lufthavnen til deres nye hjem. NESE opkræver intet gebyr for at arrangere en bolig.

Et program for fagfolk

På grund af fleksibiliteten i NESE-uddannelsesplanen kan fagfolk selv vælge de fag, de ønsker at tage. Det er ideelt for fagfolk, hvis arbejde ikke giver dem mulighed for at følge vores intensive undervisningsprogram. Ud over vores almindelige intensive program er privatundervisning og NESE valgfrie kurser nogle af mulighederne hos NESE for professionelle.

Et program for studerende

Vores intensive læseplan er specielt designet til at hjælpe de studerende med at nå deres akademiske mål så hurtigt som muligt. Ud over vores intensive klasser tilbyder vi et TOEFL®-forberedelseskursus, den institutionelle TOEFL®-eksamen hver måned og et universitetsforberedelseskursus. Vi tilbyder også omfattende uddannelsesrådgivning og en universitetsplaceringstjeneste, et universitetsbibliotek, der hjælper de studerende med at planlægge fremtidige studier i USA, og adgang til universiteter i området uden at skulle tage TOEFL®.

Gratis rådgivning og tjenester

Vores udvalg af gratis tjenester er omfattende: boligformidling før ankomst, universitetsrådgivning og -formidling, brug af NESE computerfaciliteter, ubegrænset brug af NESE e-mail og internettet, NESE udskrifter og certifikater samt rådgivning fra vores erfarne repræsentanter rundt om i verden.

Placeringer

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Spørgsmål