Keystone logo
© Eva Dang
New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

Introduktion

New College Lanarkshire tilbyder mere end 800 kurser på tværs af seks fakulteter. Dedikeret til kontinuerlig forbedring har kollegiet foretaget investeringer i den nyeste teknologi og faciliteter på tværs af sine campusser for at sikre, at studerende har den højeste kaliber af ressourcer.

Hver campus har unikke funktioner, herunder de nyeste optagestudier og interne radiostationer på Cumbernauld, moderne frisørsaloner, helt nye undervisningsfaciliteter inden for tandlæge og et fantastisk konferencelokale i Coatbridge.

Kollegiet har et stærkt fokus på færdigheder, der understøtter dets nye brandpositionering af 'Skillset For Life'. Uanset om det er skønhed eller bagning, sport eller videnskab, biler eller computere, er kollegiet fokuseret på at hjælpe studerende med at gøre lidenskab til deres karriere.

Beskæftigelsesegnethed er et andet hovedfokus for kollegiet, og hvert fakultet har stærke forretningsforbindelser med branchens ledere, der er yderst støttende i at tilbyde studenterplaceringer, erfaring og rådgivning.

Placeringer

 • Wishaw

  Enterprise Way,1, ML1 2TX, Wishaw

  • Coatbridge

   Kildonan Street, ML5 3LS, Coatbridge

   • Cumbernauld

    North Carbrain Road, G67 1HU, Cumbernauld

    • Cumbernauld

     Ardgoil Drive,1, G68 9NE, Cumbernauld

     • Cumbernauld

      Cumbernauld, Det Forenede Kongerige

      Spørgsmål