Keystone logo
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Introduktion

NationsUniversity donorer er dedikeret til vores tilgang til undervisning i skrifterne og mener, at Guds ord er nøglen til en bedre verden. Disse gavmilde donorer er villige til at betale for dine første tre måneders studie. Denne gave giver dig mulighed for at studere uden omkostninger undtagen registreringsgebyret på $ 25. Disse donorer er villige til at investere i dig og hjælpe dig med at tjene en bibelsk uddannelse, så du kan ændre din verden. I slutningen af dit første kvartal vil du være i stand til at træffe en beslutning, der er bedst for dig.

Oplev NationsU

Vi er "en skole uden mure", der giver en overkommelig kristen uddannelse af høj kvalitet til alle.

Oplev overkommelig kristen videregående uddannelse.

NationsUniversity er et online, non-profit, akkrediteret universitet. Det tjener den studerende, der søger en kvalitetsuddannelse i religiøse studier til en overkommelig pris. Universitetet hilser den troende og den ikke-troende velkommen ved at lægge kirkesamfund og historiske fortolkninger til side. Undersøgelser fokuserer på bibelsk skrift.

Oplev en fleksibel, praktisk måde at lære på.

NationsUniversity anvender en rullende registreringsprocedure. Du kan til enhver tid begynde dine studier. Virtuelle klasseværelser er åbne 24 timer om dagen, syv dage om ugen. Dette giver dig mulighed for at tilpasse din læringsplan, så den passer til din tidsplan.

Oplev et personale, der er helt engageret i din succes.

NationsUniversity ledes af frivillige og muliggøres af finansielle partnere, der deler en vision om at bruge NationsUniversity til at opbygge autentisk tro og uddanne kristne ledere overalt i verden. Institutionen er dedikeret til at gøre din oplevelse bedst muligt. Hver studerende tildeles en rådgiver til at guide uddannelsesprocessen.

Oplev akkrediterede uddannelser.

NationsUniversity er indarbejdet i staten Louisiana. Som en institut, der tildeler graden, tilbyder skolen tre grader: (1) Bachelor of Religious Studies (BRS), Master of Theological Studies (MTS) og Master of Divinity (M.Div.).

Oplev kvalitet.

Årsagen til, at NationsUniversity eksisterer, er at stille en uddannelse på universitetsniveau i religiøse og teologiske studier til rådighed for stærkt motiverede studerende, der ønsker at forberede sig til kirkeledelse, men ikke er i stand til at finde den uddannelse på grund af økonomiske eller andre praktiske årsager. Vi har været i stand til at tilbyde uafhængige studiekurser af høj kvalitet til minimale omkostninger for studerende ved ikke at have et fysisk campus, ved at rekruttere universitetsprofessorer og andre fagfolk til at frivilligt deres ekspertise og tjenester og ved at modtage generøs støtte fra venner, der deler vores mål.

NationsUniversity er et akkrediteret medlem af Commission for Distance Education Accrediting (DEAC). DEAC er anerkendt af det amerikanske uddannelsesministerium (USDE) og Rådet for akkreditering af videregående uddannelser (CHEA).

NationsUniversity har givet mig en bredere base, hvorfra jeg kan trække viden og struktur, der brænder alt hvad jeg gør.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, USA

Mission Vision

NationsUniversity mission er at opbygge autentisk tro og uddanne kristne ledere over hele verden gennem overkommelig, tilgængelig videregående uddannelse ved hjælp af fjernundervisning.

Mission og Vision

NationsUniversity er forpligtet til at udføre sin mission gennem kvalitetsuddannelsesprogrammer. At opbygge tro er ikke en følelsesladet oplevelse; det er en pædagogisk bestræbelse, der bygger på viden og forståelse.

At udvikle kristne ledere er ligeledes en beregnet virksomhed, bygget på viden og sunde principper. For at der skal lægges et ordentligt fundament, er en seriøs, højt niveau og objektiv præsentation af den kristne tro og dens rationale afgørende. Derfor er institutionen forpligtet til at engagere hver studerende i en streng konfrontation med den bibelske tekst.

Mål

At opbygge tro ved at fokusere på både viden om den bibelske tekst og personlig åndelig dannelse. At uddanne kristne ledere ved at udstyre de studerende med viden og færdigheder til at tjene som kristne ledere.

Hos NationsUniversity stræber vi efter at:

 • At tilbyde akademiske programmer, der giver studerende muligheder for personlig, åndelig og faglig udvikling
 • At fremstille bibelsk skrift på en positiv måde
 • At tilbyde programmer for akademisk ekspertise på et post-sekundært undervisningsniveau
 • At opbygge og vedligeholde uddannelsesprogrammer og tjenester, der er globale inden for rammerne og egnede til global undervisning
 • At tilbyde et åbent system for søgere uden hindringer for efterforskning
 • At arbejde i overensstemmelse med de værdier, der findes i Jesu Kristi evangelium
 • For at beskytte elevernes sikkerhed
 • At levere programmer, som studerende har råd til
 • At give tilgængelige programmer for studerende
 • At opmuntre de studerendes fremskridt gennem et støttesystem med individuelle kontakter af omsorgsfulde og dedikerede medarbejdere og frivillige
 • At udføre institutionens virksomhed på de mest effektive måder

Placeringer

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Spørgsmål