Keystone logo
MIT Sloan School of Management (Get Smarter) Digital forretningsstrategi: Udnyttelse af vores digitale fremtid online kort kursus
MIT Sloan School of Management (Get Smarter)

Digital forretningsstrategi: Udnyttelse af vores digitale fremtid online kort kursus

Cambridge, USA

6 Weeks

Engelsk

Deltid

USD 2.800

Fjernundervisning

Introduktion

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Opdag det positive potentiale ved digital transformation.

MIT Sloan Digital Business Strategy: Harnessing Our Digital Future online-kortkursus undersøger de principper, der danner rammen om forskning af det ansete MIT-fakultet og The New York Times bestseller-forfattere, Erik Brynjolfsson og Andrew McAfee. Dette program fokuserer på en unik tilgang til at finde en balance mellem traditionelle metoder og nye måder, virksomheder kan udnytte transformativ teknologi til at inkludere i deres digitale strategi og forbedre bedste praksis.

Med vægt på at muliggøre en effektiv digital strategi og skubbe digital transformation, fokuserer dette MIT Sloan Executive Education online-program på rebalancering af tre nøglerelationer: menneskelige sind og maskiner, fysiske produkter og digitale platforme og kernen (centraliseret viden) og crowd (decentraliseret viden). Det er gennem disse linser, at du vil udforske potentialet i disruptiv teknologi for erhvervslivet, hvilket ruster dig til at drive innovation i din egen organisation. Igennem det korte onlinekursus vil du blive opfordret til at anvende din nyfundne digitale strategi-forretningsindsigt til virkelige scenarier og i sidste ende gå væk med et MIT digitalt certifikat for færdiggørelse.

En online uddannelse, der adskiller dig

Dette MIT Sloan online program leveres i samarbejde med online uddannelsesudbyderen GetSmarter. Slut dig til et voksende fællesskab af globale fagfolk, og drag fordel af muligheden for at:

  • Udvikl nye kompetencer og tjen værdifuld anerkendelse fra et internationalt udvalg af universiteter, helt online og inden for din egen tidsramme.
  • Nyd en personlig, menneskemedieret online læringsoplevelse, der understøtter dig hvert trin på vejen.
  • Oplev en fleksibel, men struktureret tilgang til online uddannelse, mens du planlægger din læring omkring dit liv for at nå ugentlige milepæle.

Hvorfor vælge GetSmarter?

GetSmarter, drevet af 2U, er en online læringsekspert med over 10 års erfaring i at udvikle premium online korte kurser fra verdens førende universiteter og institutioner. Vi er drevet af 2U til at støtte dig i at frigøre dit potentiale gennem livsændrende læring med en fordybende og højberøringsoplevelse.

Vi leverer markedsledede kurser, der udstyrer arbejdende fagfolk med den ekspertise, der kræves for at opkvalificere, genoplære eller kickstarte en helt ny karriere. Gennem en datadrevet tilgang analyserer vi fremtidige kompetencekrav og sikrer, at alle kurser imødekommer dette behov. Vi sikrer, at førende universiteter og institutioner er dine ekspertguider, og vores folk, teknologi og ressourcer er din motor – sammen driver vi mere end blot uddannelse, vi driver dit potentiale.

Ideelle studerende

Programresultat

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Studenterklæringer

Om skolen

Spørgsmål