Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Introduktion

Om os

Vi tror kun, at nye, fleksible uddannelsesløsninger kan imødekomme behovene hos mange af dagens potentielle studerende. Traditionel uddannelse og deres tjenester har ikke fleksibilitet
at overvinde dagens voksne forhindringer for at uddanne og forbedre sig selv tilstrækkeligt. Mange mennesker holdes tilbage af stive tidsplaner, høje gebyrer og meget tidskrævende programmer.

Vi hos MDA, Mind Development Academy , er en del af en global løsning på dette. Vi giver folk adgang til højere uddannelse, på trods af at de har begrænset tid på grund af mange personlige ansvar i deres liv for familier, job mv. Derfor tilbyder vi en meget fleksibel korrespondance undersøgelse gennem vores partner et online universitet og giver individualiseret stipendier.

For sydafrikanske borgere interesseret i vores tilbud: Vær opmærksom på, at vores partneruniversitet AIU og dets programmer er fuldt akkrediteret af ASIC, den britiske regeringsinstans for akkreditering af udenlandske universiteter, men AIU er endnu ikke anerkendt af SAQA inden for Sydafrika.

Placeringer

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Spørgsmål