Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Introduktion

MIA - Digital University Digital University er en International Business School, der er specialiseret i master-, certifikat- og udøvelsesprogram baseret på brugen af innovative uddannelsesmæssige og teknologiske værktøjer. Universitetsmissionen er at opdage, bevare og formidle viden og uddanne den næste generation af globale borgere ved at tilbyde innovative og overkommelige programmer og læringsmuligheder til både indenlandske og internationale studerende. Universitetsuddannelserne er designet under hensyntagen til de nye krav på jobmarkederne og giver studerende de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at opbygge en succesrig karriere på internationalt niveau. Master-, certifikat- og Executive-programmerne er dedikeret til unge og voksne fagfolk og ledere og har en stærk international komponent, der giver et omfattende overblik over den globale forretning, de vigtigste nye økonomiske sektorer og digitale teknologier og systemer.

Hvorfor vælge MIA Digital University

  • Udvikle et globalt overblik over de vigtigste nye forretningssektorer.
  • Studer online med et fleksibelt og interaktivt system.
  • Vær en del af et samfund af internationale studerende og fagfolk.
  • Udvikl avancerede teknologiske færdigheder, så du kan få succes i arbejdsmiljøet.
  • Modtag omfattende viden og praktisk træning, der hjælper dig med at fremme din karriere.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

Undersøgelsesmodel

MIA - Digital University er en institution dedikeret til forskning og udvikling af innovative læringsmetodologier, der beriger studerendes uddannelsesmæssige oplevelse, så de effektivt kan nå deres faglige og personlige mål. Alle lærere og skoleledere samarbejder om design af træningsprogrammer, vælger aktive undervisnings- og læringsværktøjer, fremmer den praktiske anvendelse af deres viden og inden for omfanget af resultaterne. Universitetet tilbyder sine studerende muligheden for at studere online i et fleksibelt miljø, hvilket garanterer en omfattende uddannelse, der giver dem mulighed for at nå deres personlige og faglige mål på en fleksibel måde. Gennem MIA - Digital University virtuelt læringsmiljø får de studerende træning gennem en interaktiv undervisnings- og læringsmetode med konstant rådgivning og støtte fra deres tutorer og professorer. Erhvervelsen af centrale personlige og faglige kompetencer er baseret på et system med kontinuerlig evaluering, der gennemføres ved løsning af praktiske sager, simuleringer, opgaver og projekter, der muliggør anvendelse af den erhvervede viden i reelle situationer.

Takket være sit forhold til erhvervslivet tilbyder MIA - Digital University fremragende uddannelse, der gør det muligt at opnå de vigtigste kompetencer for at have lederstillinger i europæiske og internationale virksomheder.

Find det rigtige program til dig

Match dine behov og ønsker og kør den rigtige vej.

MIA Digital University tilbyder en række forskellige programmer, der fokuserer på udviklingen af digitale teknologier for at imødekomme de globale og skiftende markedskrav. Uanset om du er en ung kandidat eller erhverv, kan du finde det program, der tager dig på den rigtige vej til at opbygge eller forbedre din karriere.

Studerendes vidnesbyrd

Fabrizio Rodio

Uddannet fra Master Global MBA

" MIA Digital University er en fantastisk institution til at udvikle dine akademiske og personlige færdigheder. De kurser, jeg deltog i løbet af mesteren, imødekommer min karriereforventning, og den viden og evner, jeg opnåede, gjorde det muligt for mig at styrke mit potentiale i min lidenskab og mål"

Nicola Caria

Uddannet fra Certificate in Digital Marketing

”Jeg er stolt over at have afsluttet certifikatprogrammet i Digital Marketing Master ved MIA Digital University . Online-kurserne gav mig muligheden for at forfølge mine drømme gennem et program, der var fleksibelt og praktisk til min tidsplan ”

Spørgsmål