Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Introduktion

Vi trives at være innovative - MBU blander traditionelle business uddannelse med en holistisk tilgang, bevæbne vores studerende med både "hårde" og "bløde" færdigheder. Vi bruger også banebrydende teknologi. Vores studerende har adgang til Segways og Gigabit Internet, trådløst. Hele Universitetet er udstyret med Smartboards, og vi har casting enheder (DLNA, Apple TV, Chromecasts) i hvert værelse.

Det er vigtigt at undervise vores studerende, hvordan teknologien fungerer, men også de moralske værdier, fx, at være respektfulde, etisk og ansvarlig. I den moderne forretningsverden, disse kvaliteter er meget sjældent at finde i erhvervsfolk, således viden kombineret med bløde færdigheder er virkelig værdsat. Som sådan, vi gør dig beskæftigelsesevne, og rejsen til din ansættelse er sjovt, når forberedelse møder mulighed.

Hvad gør MBU særlige er, at de studerende er understøttet fra begyndelsen af ​​deres rejse på MBU indtil allersidst af vores medarbejdere og fakultet medlemmer. Selv efter endt uddannelse, vi holde kontakten med vores alumner og forsøge at hjælpe dem i alle aspekter af deres voksne liv. Når en MBU student, altid en MBU student!

På grund af vores små klasser, føler ingen af ​​vores elever tabt på MBU - hver elev får nok opmærksomhed til at sikre, at de forstår hvert emne dækket i klassen.

Det faktum, at vores professorer er alle erhvervsfolk er også meget værdsat - de bringer deres egne erfaringer ind i klasseværelset, så de studerende til at lære ikke kun fra bøger og casestudier, men også fra deres erfaring og deres fejl.

Vores internationalt anerkendte eksamensbeviser, i tillæg til en multinational og multikulturelt miljø, gøre det muligt for vores studerende til at finde deres drømmejob eller åbne deres egne virksomheder. Vores studerende er helt de iværksættere!

Vi mener, at MBU er et meget specielt sted at være på, og en meget interessant netværk til at være en del af.

Succes er kun et klik væk - kontakt os og blive en succesfuld virksomhed professionel, du altid har ønsket at blive!

DET MBU FORSKEL

uniquelocation

Med udsigt over smukke Genevesøen, Montreux Forretning Universitet er den perfekte læring og inspirerende miljø. Studerende har det privilegium at studere på et universitet beliggende kun en kort gåtur fra søen og de omkringliggende franske og schweiziske alper. Schweiz ligger i hjertet af Europa, hvilket gør det meget bekvemt for vores studerende til at rejse på tværs af kontinentet i weekender og opdage sådanne ikoniske europæiske byer som Paris, Rom, Barcelona, ​​Berlin, Milano.

diplomaheader

Din investering er i kvalitet. Ud over vores forskellige tilhørsforhold og medlemskaber er MBU anerkendt af globale akkrediteringer.

Montreux Forretning University er akkrediteret af og er medlem af:

 • ACBSP - Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - International Organization for Standardization
 • EFMD - Det Europæiske Institut for Management Development
 • CEEMAN - central- og østeuropæiske Management Development
 • AVDEP - Sammenslutningen af ​​Private skoler i kantonen Vaud
 • CVCI - Chamber of Commerce og Industri i kantonen Vaud
 • FSEP - Swiss Federation of Private Skoler
classheader

Vores små klassestørrelser sætte de studerende til nøje at interagere med professorerne, samt få indsigt fra deres forskellige globale business baggrunde.
På grund af den individuelle opmærksomhed, små klasser giver en mere effektiv læringsmiljø.

environmentheader

Det internationale samfund af Montreux Forretning Universitet er stigende. Vi har over 15 nationaliteter studerer på MBU.
Studerende oplever den multinationale miljø og den berømte schweiziske gæstfrihed, bidrage til at øge den globale bevidsthed og kulturel udveksling, alt imens forfølger deres uddannelse.

FrenchEngHeader

Den MBU Center for Language Studies tilbyder avancerede business kommunikation kurser i engelsk, samt intensive kurser i fransk, der er designet til at hjælpe studerende og erhvervsfolk hurtigt erhverve de mundtlige og skriftlige kommunikationsevner, de har brug for at få succes fagligt og professionelt.

SemesterHeader

Montreux Forretning Universitetet har et udvalgt antal anerkendte universiteter som vores partnere over hele kloden.
Vi opfordrer vores studerende til at tage et semester i udlandet for at nyde den anden stemning, forkæle i udforskningen af ​​de nye kulturer og traditioner og få nye venner fra hele verden. Listen over vores partner universiteter kan findes her.

CuttingEdgeHeader

MBU bruger banebrydende teknologi til kursusaktiviteter og i praksis. Vores campus har formentlig en af ​​de hurtigste internetforbindelser sammenlignet med andre schweiziske universiteter.
Hver elev har adgang til fire Gigabit / Second LAN og 1 GB / s WiFi ned / upload. Vores klasser er udstyret med interaktive Smart Boards, samt interaktiv streaming (Chromecasts / Apple, DLNA) i hvert klasseværelse.
Vores online kurser er suppleret med 360 ° Videostreaming og virtual reality-værktøjer, og vi er stolte investere i nyeste teknologi til gavn for kommende generationer. MBU er medlem af IED-initiativet. Overvældende læring finder sted her.

ExecutivesHeader

Vi har en unik EIR program. Vores Ledere i Residence er kendte eksperter fra virksomheder som Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse eller Caterpillar. De har arbejdet som administrerende direktør, CTO eller CFO. De er / kørte IT, HR, Legal eller finansafdeling; deres område af ekspertise er Banking, luftfart, Heavy Industries, internationale organisationer, Audit, Tax eller Legal.
Skæring lang historie kort, vores Executives i Residence er succesfulde ledere og iværksættere, som er åbne for at give råd til vores studerende. De viser dem, hvordan at få succes i de kommende af studiet udfordringer.
Klik her for at lære mere om vores Executives i Residence.

Vision & Mission

Informerer innovation, reprise uddannelse - det er vores motto. På Montreux Forretning University, vi ønsker at give en virksomhed uddannelse med en forskel ved at gennemføre en innovativ læseplan, der inspirerer eleverne til at udvikle de hårde og bløde færdigheder, de har brug for at blive succesrige virksomhedsledere, der hurtigt kan tilpasses skiftende markedsplads. Vores mission er at gøre vores studerende beskæftigelsesmuligheder.

Vores internationale videnskabelige medarbejdere forberede MBU eleverne til at være globale erhvervsledere i morgen gennem holistisk personlig udvikling og høj kvalitet merkantile uddannelser, der omfatter otte områder for læring:

VisionMission

Placeringer

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Spørgsmål