Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Introduktion

MDL - En innovativ tilgang til designuddannelse.

Masters Design Lab er en designskole drevet af en innovativ tilgang til designuddannelse. Vi bruger kraften i teknologi og global rækkevidde for at give mennesker fra hele verden en chance for at lære og samarbejde med nogle af verdens bedste designere i et pulserende designsamfund.

Vores certifikatprogrammer er fokuserede, praktiske og opdaterede med branchens tendenser og skift. Vores unikke læseplan indeholder over 25 kurser, der vil udstyre dig med det, vi mener er de vigtigste færdigheder, som en moderne designer har brug for.

Hvis du er klar til at dykke ned i designverdenen, vil Masters Design Lab give dig al den vejledning, du har brug for.

I modsætning til andre programmer underviser vores ikke kun design, men fordyber også studerende i designverdenen og får dem karriere-klar gennem instruktion fra elite designere.

138272_138219_Artboard2copy4.png

Hvorfor MDL?

Vores tilgang til designuddannelse er forskellig fra andre designskoler. Vi underviser ikke kun i grundlæggende designfærdigheder, men også hvordan vi anvender dem i virkelige projekter, forretningsindstillinger, teamopgaver og mere. Vores program går ud over at udstyre dig med det væsentlige. Vi lærer dig færdigheder, der er komplementære til en designkarriere, og som vil give dig fordelen, såsom at oprette en effektiv kopi. Med vejledning fra verdensklasse designere, vil du være unik til at komme til konfirmationstiden.

 • Lær af nogle af de bedste designere i verden - Vores fakultet indeholder prisvindende, erfarne og aktive designere. Ledet af den verdenskendte designer David Carson er vores fakultetsmedlemmer nøgledesignere i virksomheder som Google, Facebook og mere.
 • Dedikeret fakultet for hver årgang - Hver kohort har en hovedmentor, som du kan komme i kontakt med på daglig basis. Designmentoren hjælper dig med alle spørgsmål, du har, og sørger for, at du får mest muligt ud af hvert kursus.
 • Lær hvor som helst - Masters Design Lab er lokationsagnostisk, og vi opkræver ikke studerende uden for Canada eller USA ekstra. Gebyrerne er alle de samme. Alle vores klasser er online med en blanding af live og forindspillede lektioner.
 • Professionelt læringsmiljø - Vores program er krævende. Den er baseret på en sammenhængende tidslinje og fastlagte frister. Det er obligatorisk for studerende at deltage i de levende klasser, som er meget vigtige for reel feedback fra lærere og kolleger.
 • Kontinuerlig feedback og vejledning - At lære design gennem seriøs kritik og feedback er meget nyttigt. Design er en proces, der skal læres og raffineres.
 • Live-klasser - Vi vil have dig til at blive nedsænket i den rigtige samarbejdsdesignoplevelse. Vores live-klasser vil give dig mulighed for at lytte og blive hørt og lære værdifulde lektioner fra læreren og peers undervejs.
 • Projekter i den virkelige verden (og mange af dem) - Vores program har et unikt studiekursus / -klasse, der løber hele året. I dette årlange kursus får du trusser og projekter, der hjælper dig med at anvende det, du har lært.
 • Hjælp og support til praktisk placering - Vi lover ikke noget job, men vores placeringsrådgiver vil gøre alt for at få dig karriereklar, fra portefølje til interviewuddannelse og giver adgang til forskellige praktikpladser og job.

* Kun tilgængelig for hele programstuderende

 • Unikt læseplan - Vores læseplan er enestående. Vi har designet programmer, der lærer, hvad vi mener er de vigtigste evner hos en moderne designer. Kombiner det med vores personlige mentoring, masterclasses og året rundt studioklasser, og vi er sikre på, at du kan realisere dine designdrømme. Husk dog, at dette program ikke er for alle. Du bliver nødt til at arbejde hårdt for at følge med.
 • Over 25 kurser - Vi har ikke holdt tilbage og skabte et 25-retters program med kurser, der kun undervises i vores designprogram, såsom Business of Design.

* Kun tilgængelig for hele programstuderende

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Personlig mentoring og løbende feedback

Vores programmer inkluderer fuld mentorskab og professionel feedback fra første dag. Vi mener, at designhåndværket ikke kan undervises blot ved at se en anden design; det skal være en kontinuerlig dialog mellem designeren og deres lærer og kammerater.

Levende studiemiljø

Vi tror også på vigtigheden af et pulserende studiemiljø, hvorfor vi også fokuserer på live-klasser, webinarer, aktive slappe kanaler, arbejdsgrupper og feedback-sessioner med jævnaldrende. Vores program er ikke let, da design kræver fuld opmærksomhed på detaljer og koncepter. Dog er det sjovt og spændende.

Fakultet

Lidenskabelig omkring design. Lidenskabelig med uddannelse.

Vi er meget stolte af vores fremtrædende fakultetsmedlemmer ledet af verdenskendte designere og akademiske rådgivere Michael Leblanc. Vores håndplukkede fakultetsmedlemmer er internationale professionelle designere, nogle arbejder eller har arbejdet hos Fortune 500-virksomheder som BBC, NEXT og Intel.

Michael LeBlanc

Akademisk rådgiver.

Michael LeBlanc har en Hon. BA fra University of Guelph og en MFA fra York University.

Han er en tværfaglig designer med interesser inden for web, brugergrænsefladesign, fysisk computing og produktdesign.

Ud over sine 30 år ved NSCAD University i Halifax - inklusive over ti år som formand for designafdelingen der, har han undervist ved universiteterne i Toronto, Waterloo, Guelph og Foshan China.

Placeringer

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Spørgsmål