Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Introduktion

Om Master of Project Academy

Hjalp 50.000 fagfolk i 180 lande til at forbedre deres færdigheder og fremme deres karriere. I deres tempo på deres sted!

Vores historie

Master of Project Academy blev født ud af repetitioner af Resit Gulecs projektledelse kurser leveret på universitetet for undergrad og MBA studerende. Disse repetitioner kørte den stadig voksende interesse for fagfolk i mere end 170 lande. Nu vokser vi med nye instruktører, og medarbejderne tiltræder vores team. Vores mission er at gøre karriereforøgende præmiekurser let tilgængelige og overkommelige for professionelle.

Vores vision

Vores vision er at være det ultimative sted for professionelle, hvor de fremmer deres karriere med vores premium og livskørende online kurser.

Vores mission

Vores mission er at forberede og offentliggøre overkommelige og premium kurser til de professionelle, som de vil have brug for til en bedre karriere. Udvidelse af videndeling med vores voksende og lærende samfund. Hjælper fagfolk til at forbedre deres færdigheder. Gør præmie og faglig uddannelse til overkommelig pris og tilgængelig på fagpersoners eget sted i deres tempo.

Placeringer

  • USA Online

    USA Online, USA

    Spørgsmål