Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Introduktion

Velkommen til en ny æra af undervisning i London

MISSION

London School of Design og Marketing associerer sin kreativitet og tekniske rigor med erhvervserfaring, der tilbyder praktiske og dynamiske 100% online kurser inden for Design og Marketing, der opfylder kravene i det nuværende arbejdsmarked. De kurser, der læres af LSDM, består af højt specialiseret indhold ved hjælp af avancerede lærings- og vurderingsprogrammer.

VISION

Referenceskole på europæisk plan med hensyn til onlineundervisning i Design og Marketing.

VÆRDIER

Vi mener, at kreativitet, innovation og udvikling af tekniske færdigheder er drivkraften til en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi eleverne på de mest krævende udfordringer på arbejdsmarkedet og kombinerer ikke kun den viden, der er opnået, men også lidenskaben for det, de gør.

Campus funktioner

At?

London School of Design and Marketing - LSDM - er en specialskole i design og marketing, der søger at ændre undervisningsparadigmet med en innovativ og kreativ uddannelse, 100% online og tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyder en læringsoplevelse med praktiske resultater gennem en systematisk orientering, der kombinerer de studerendes erhvervsmæssige egenskaber og den avancerede opfattelse af tekniske evner. Vi er dedikerede til at tilbyde eksklusive onlinekurser, der er akkrediteret af University for the Creative Arts, gennem tilegnelse af ny viden tilpasset udfordringerne på et stadig mere krævende arbejdsmarked.

Hvordan?

LSDM E-learning-oplevelsen er kendetegnet ved akademisk indhold af høj kvalitet udviklet af doktorandprofessorer i forbindelse med andre ressourcer, såsom videoer, infografik, videnskabelige artikler, digitale biblioteker, blandt andre. Hver elev ledsages ugentligt gennem et Tutor Center, der består af specialiserede undervisere, der garanterer assimilering af indholdet ved at fremme interaktivitet, interesse og nysgerrighed. Hvert LSDM -kursus er udelukkende online og fleksibelt, derfor kan eleverne deltage i klasser overalt i enhver højde.

Bemærk: LSDM - London School of Design and Marketing er en del af Talent - Individuality Through Education, et netværk af skoler med mere end 20 års erfaring inden for undervisning med et internationalt kald. Det har et univers af pædagoger og medarbejdere, der er parat til at hjælpe og udvikle talent på videregående uddannelsesskoler i Europa og Latinamerika.

  Indlæggelser

  LSDM-kurser er blevet udviklet til studerende, fagfolk og iværksættere, der søger at tilegne sig viden og tekniske færdigheder inden for design eller marketing kreativ kunst, under hensyntagen til de nyeste teknologier og innovationer med hensyn til E-learning. Alle kurser er tilgængelige på engelsk, spansk og portugisisk.

  Ranglister

  Akkreditering af UCA

  University for the Creative Arts (UCA) akkrediterer alle LSDM -kurser: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) og Master of Design (MA).

  UCA har næsten 160 års historie og er blevet betragtet som det bedste specialuniversitet for kreativ kunst i Storbritannien i Complete University Guide 2018.

  I øjeblikket er det også i Top 40 på de britiske universitetsrangeringer og 11. på det moderne universitetsrangliste, som omfatter 70 institutioner. Blandt kandidaterne ved dette universitet udråbes Oscar -vindere, filmskabere, kunstnere og modedesignere.

  Placeringer

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Spørgsmål