Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Introduktion

Velkommen til en ny æra af undervisning i London.

Vi er en online lærerinstitution tilgængelig på 3 sprog (engelsk, spansk og portugisisk) baseret i London, men med online-kurser tilgængelige over hele verden.

Hvad?

London School of Design and Marketing - LSDM, er en skole specialiseret i Design og Marketing, der foreslår at ændre undervisningsparadigmet gennem en innovativ og kreativ træning, 100% online og tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi giver en lærerfaring med praktiske resultater gennem en systematisk orientering, der kombinerer de studerendes faglige karakteristika med det avancerede design af tekniske færdigheder. Vi er forpligtet til at tilbyde unikke online kurser akkrediteret af universitetet for Creative Arts gennem erhvervelse af ny viden tilpasset udfordringerne på arbejdsmarkedet, der i stigende grad kræves.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskab bliver et erhverv

Hvem?

LSDM-kurser blev udviklet til studerende, fagfolk og iværksættere, der søger at erhverve viden og tekniske færdigheder inden for kreative områder af Design eller Marketing, ved at følge de nyeste teknologier og innovation med hensyn til undervisning i e-learning. Alle kurser er tilgængelige på engelsk, spansk og portugisisk.

Vores mission

London School of Design og Marketing kombinerer din kreativitet og tekniske rigor med erhvervserfaring, der giver praktiske og dynamiske 100% online kurser inden for design og marketing, der svarer til kravene fra det nuværende arbejdsmarked. Kurser undervist ved LSDM består af højt specialiseret indhold gennem brug af avancerede lærings- og vurderingsprogrammer.

udsigt

Referenceskole på europæisk plan i online-uddannelse inden for design og markedsføring.

værdier

Vi mener, at kreativitet, innovation og udvikling af tekniske færdigheder er grundlaget for en vellykket karriere. På LSDM forbereder vi eleverne på de mest krævende arbejdsmarkedsudfordringer, der kombinerer ikke kun den viden, der er erhvervet, men også lidenskaben for det, de gør.

Campus funktioner

Hvordan?

LSDMs E-læringsundervisning er præget af akademisk indhold af høj kvalitet, udviklet af ph.d.-professorer ledsaget af andre ressourcer såsom videoer, infografik, videnskabelige artikler, digitale biblioteker, blandt andre. Alle elever overvåges ugentligt gennem Tutor Center sammensat af et team af specialiserede undervisere, der garanterer assimilering af indholdet og fremmer deres interaktivitet, interesse og nysgerrighed. Alle LSDM -kurser er udelukkende online og fleksible, så eleverne kan tage undervisning hvor som helst og når som helst.

Bemærk: LSDM - London School of Design and Marketing er en del af Talent - Individuality Through Education , et netværk af skoler med et internationalt kald med over 20 års erfaring inden for uddannelse. Det har et univers af pædagoger og medarbejdere, der er parat til at hjælpe med at udvikle talent på videregående uddannelsesskoler i Europa og Latinamerika.

  Ranglister

  Akkreditering af UCA

  Alle LSDM -kurser er akkrediteret af University for the Creative Arts (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) og Master of Design (MA).

  UCA har næsten 160 års historie og blev udnævnt til det bedste universitet med speciale i kreativ kunst i Storbritannien i Complete University Guide 2018.

  I øjeblikket er det også i Top 40 -rangeringen af universiteter i Det Forenede Kongerige og 11. på rangeringen af moderne universiteter, en rangering, der dækker 70 institutioner. Blandt kandidaterne ved dette universitet er internationalt anerkendte Oscar -vindere, filmskabere, animatorer og modedesignere.

  Placeringer

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Spørgsmål