Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Introduktion

Velkommen til en ny tidsalder for undervisning i London

Vi er en UK baseret udbyder af online uddannelse, tilgængelig over hele verden på 3 forskellige sprog.


HVAD?

London School Of Design And Marketing - LSDM - er en specialiseret skole i Design og Marketing, som har til formål at ændre undervisningsparadigmet med en innovativ og kreativ uddannelse, 100% online og tilgængelig på engelsk, spansk og portugisisk. Vi tilbyder en lærerig oplevelse med praktiske resultater gennem systematisk orientering, der kombinerer elevernes faglige funktioner med avanceret design af tekniske færdigheder. Vi er forpligtet til at tilbyde eksklusive onlinekurser, akkrediteret af University for the Creative Arts, gennem tilegnelse af ny viden, der passer til udfordringerne på et stadig mere krævende arbejdsmarked.


London School Of Design And Marketing

Hvor passion bliver et erhverv

HVORDAN?

LSDMs e-læringsoplevelse er kendetegnet ved akademisk indhold af høj kvalitet udviklet af doktorgradslærere sammen med andre ressourcer, såsom videoer, infografik, videnskabelige artikler, digitale biblioteker, blandt andre. Hver studerende bliver overvåget på ugentlig basis gennem et Tutor Center sammensat af et team af specialiserede vejledere, der sikrer indholdets assimilering ved at fremme interaktivitet, interesse og nysgerrighed. Hvert LSDM-kursus er udelukkende online og fleksibelt; Derfor kan eleverne deltage i undervisningen hvor som helst når som helst.


Bemærk: LSDM – London School Of Design And Marketing er en del af Talent – Individuality Through Education, et internationalt netværk af skoler med over 20 års erfaring inden for undervisningsområdet. Det har et univers af undervisere og medarbejdere, der er klar til at hjælpe og udvikle talenter på skoler for videregående uddannelser i Europa og Latinamerika.


HVEM?

LSDMs kurser er udviklet til studerende, fagfolk og iværksættere, der søger at tilegne sig viden og tekniske færdigheder inden for den kreative kunst inden for design eller markedsføring, under hensyntagen til de nyeste teknologier og innovationer vedrørende e-learning. Hvert kursus er tilgængeligt på engelsk, spansk og portugisisk.

MISSION

London School Of Design And Marketing forbinder sin kreativitet og tekniske nøjagtighed med erhvervserfaring, hvilket bringer dig praktiske og dynamiske 100% online kurser i Design og Marketing, som opfylder det aktuelle arbejdsmarkeds krav. Kurserne undervist af LSDM består af højt specialiseret indhold gennem brug af avancerede lærings- og evalueringsprogrammer.


VISION

Førende skole på europæisk plan, hvad angår online undervisning, inden for områderne Design og Marketing.


VÆRDIER

Vi mener, at kreativitet, innovation og udvikling af tekniske færdigheder er drivkræfterne bag en succesfuld karriere. I LSDM forbereder vi eleverne til de mest krævende udfordringer på arbejdsmarkedet, og kombinerer ikke kun den erhvervede viden, men også en passion for det, de laver.


AKKREDITERING AF UCA

University for the Creative Arts (UCA) akkrediterer LSDM-kurser: Bachelor i Marketing - (BA Hons), Bachelor i Design - (BA Hons), Master i Marketing (MA) og Master i Design (MA).

UCA har omkring 160 års historie og er blevet betragtet som nummer 1 Specialist University for de kreative industrier i Det Forenede Kongerige ifølge Complete University Guide 2018.

I øjeblikket er det også i Top 40 af universitetsrangeringen i Storbritannien og på en 11. plads i den moderne universitetsrangering, som omfatter 70 institutioner. Blandt dette universitets kandidater er Oscar-prisvindere, udråbte verdensomspændende filmskabere, entertainere og modedesignere.

Studenterklæringer

Placeringer

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Spørgsmål