Keystone logo
LIBF Online  MSc Management med valgfri Specialisering
LIBF Online

MSc Management med valgfri Specialisering

Online

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.681 / per year *

Fjernundervisning

* priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud

Introduktion

Tag din lederkarriere til næste niveau med LIBFs online MSc Management-grad. Dette fleksible masterkursus fokuserer på avancerede forretningsledelseskoncepter, herunder ledelse, strategisk ledelse og ledelse af mennesker. Ved at opnå en dybdegående forståelse af disse nøgleområder, vil du være i stand til at tilbyde en meget mere holistisk ledelsesservice til de organisationer, du arbejder med, og åbne en verden af nye karrieremuligheder.

Bemærk: Du har mulighed for at vælge mellem to alternativer til MSc Management-uddannelsen – et generisk ledelsesprogram eller et program med speciale.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi - med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering bør jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål