Keystone logo
LIBF Online  M.Sc. Kunstig intelligens
LIBF Online

M.Sc. Kunstig intelligens

Online

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.681 / per year *

Fjernundervisning

* * Priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud.

Introduktion

Få teknologiske fremskridt har fanget offentlighedens fantasi ligesom kunstig intelligens. Hvis du er interesseret i en karriere inden for dette spændende og hurtigt voksende felt, så kan LIBFs MSc Artificial Intelligence-program give dig de teoretiske og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at begynde at arbejde med AI og maskinlæring i virkelige situationer.

Fleksibel online læring lader dig fuldføre denne grad til din tidsplan, mens deres banebrydende platform og ekspertsupport betyder, at du får al den hjælp og vejledning, du har brug for for at få succes med dine studier. Tilmeld dig LIBF for at få forbindelse til et fællesskab af førende akademikere, eksperter og medstuderende over hele verden, og opnå dine karriereønsker inden for kunstig intelligens.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi – med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering skal jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål