Keystone logo
LIBF Online  M.Sc. Datalogi
LIBF Online

M.Sc. Datalogi

Online

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.681 / per year *

Fjernundervisning

* * Priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud.

Introduktion

Udvid din viden om datavidenskab og lås op for nye karrieremuligheder med LIBFs MSc Data Science-program. Dette online masteruddannelseskursus dykker ned i de avancerede koncepter og teoretiske rammer, der er nødvendige for at etablere en givende karriere inden for datavidenskabsrelaterede områder, med potentiale til at få en reel indflydelse på den globale digitale økonomi.

Leveret ved hjælp af innovativ e-læringsteknologi kan dette fleksible online masterprogram studeres i et tempo, der passer dig, så du kan tilpasse kurser omkring dit eksisterende liv og arbejdsforpligtelser.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi - med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering bør jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål