Keystone logo
LIBF Online  Master of Business Administration (MBA)
LIBF Online

Master of Business Administration (MBA)

Online

12 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 2.819 / per year *

Fjernundervisning

* * Priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud.

Introduktion

En MBA er en guldstandard inden for erhvervsuddannelse og en af de bedste måder at skille sig ud på nutidens konkurrenceprægede erhvervsarbejdsmarked. LIBFs online MBA-program udstyrer dig med dybdegående teoretisk viden og ledelsesevner, der er meget eftertragtet af moderne virksomheder. Ikke alene kan en online MBA låse op for en bred vifte af karrieremuligheder, men den kan også hjælpe dig med at få en meningsfuld og positiv indvirkning på det fremtidige forretningslandskab.

Leveret gennem deres innovative, banebrydende læringsplatform, giver LIBF online MBA-program dig mulighed for at tilpasse dine studier til din eksisterende tidsplan. At studere med dem betyder også at blive medlem af et globalt netværk af akademikere, eksperter og studerende, hvilket betyder, at du får mulighed for at opbygge kontakter, der kan vise sig at være uvurderlige gennem hele dit studie og fremtidige karriere.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi - med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering bør jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål