Keystone logo
LIBF Online  B.Sc. (Hons) International Management
LIBF Online

B.Sc. (Hons) International Management

Online

36 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Fjernundervisning

* * Priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud

Introduktion

Brænder du for virksomhedsledelse og ønsker du at forfølge en karriere med globale muligheder?

LIBF's BSc International Management-program vil udstyre dig med de mest efterspurgte færdigheder og ekspertise på den moderne arbejdsplads, herunder økonomi, virksomhedsledelse, iværksætteri og marketing. Ved at forbedre dine ledelsesevner med et globalt perspektiv, vil du være godt forberedt til at naviger på det moderne arbejdsmarked og forfølge dine karriereønsker – hvor som helst i verden.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi - med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering bør jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål