Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Erhvervsadministration
LIBF Online

BSc (Hons) Erhvervsadministration

Online

36 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Fjernundervisning

* priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud

Introduktion

Ønsker du at opbygge dine virksomhedsledelsesevner? Styrk din ekspertise med en bachelorgrad i Business Management fra LIBF.

Udvikl den viden og de færdigheder inden for forretning og ledelse, som arbejdsgiverne søger, og lås op for spændende nye muligheder – uanset om det er hjemme eller internationalt. Få forbindelse til et globalt onlinefællesskab af akademikere, eksperter og studerende for at holde dig informeret og fremme din karriere. Tilmeld dig LIBF for at nå dine mål inden for virksomhedsledelse.

Med LIBF vil du få succes med virksomhedsledelse med banebrydende online læring og komplet support gennem hele dit studie. Få forbindelse til et onlinefællesskab af førende akademikere, brancheeksperter og medstuderende for at få opdateret indsigt og udforske nye måder at fremme din karriere på.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi - med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering bør jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål