Keystone logo
LIBF Online  B.Sc. (Hons) Data Science
LIBF Online

B.Sc. (Hons) Data Science

Online

36 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.734 / per year *

Fjernundervisning

* * Priser fra og med stipendium. Kontakt universitetet for et personligt tilbud

Introduktion

Kickstart din karriere inden for det spændende og hurtigt bevægende felt inden for datavidenskab med LIBFs online BSc Data Science-program. Denne bachelorgrad er designet af datavidenskabseksperter for at udstyre dig med den teoretiske ekspertise og praktiske færdigheder, der i øjeblikket er meget efterspurgt på tværs af flere brancher.

Ved at studere dette fleksible, online-uddannelseskursus vil du udvikle specialiserede analytiske og problemløsningsevner, der hurtigt kan anvendes i virkelige situationer. Efterhånden som verden fortsætter med at udvikle sig mod øget digitalisering, kan deres BSc Data Science-program åbne et væld af spændende nye karriereveje verden over.

Hvorfor LIBF?

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. LIBF tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate-niveau.

Fleksibilitet: LIBF tilbyder betalingsmuligheder, der giver dig den fleksibilitet, du har brug for for at holde styr på din økonomi – med mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt, med incitamenter til gebyrreduktion.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering skal jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål