Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Business Information Systems
LIBF Online

BSc (Hons) Business Information Systems

Online

36 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20.805

Fjernundervisning

Introduktion

Guide din professionelle vej til krydsfeltet mellem forretning og teknologi med LIBFs online BSc (Hons) Business Information Systems. Dette omfattende program inkluderer robuste moduler, der dækker 'Business 101', 'Management Accounting', 'Digitale forretningsmodeller og 'Data Analytics og Big Data'. Du kan tilpasse din læring med valgfrie moduler såsom 'Business Intelligence' og 'Cyber ​​Security' for at tilpasse dig dine karriereønsker.

Med denne grad vil du være godt forberedt til en bred vifte af roller på tværs af forskellige brancher, fra forretningsanalyse og datastyring til it-rådgivning og teknologientreprenørskab. Omfavn en fremtid, hvor forretningsindsigt konvergerer med teknologisk innovation hos LIBF.

BSc (Hons) Business Information Systems-graden fra LIBF leveres helt online, hvilket giver dig mulighed for at integrere dine studier problemfrit i dit liv og fremskridt i dit eget tempo. Du vil blive en del af et globalt fællesskab af fakulteter, studerende, alumner og eksperter, støttet af et dedikeret team af studiecoacher og karriererådgivere.

Fordele ved at lære med LIBF

Fuldstændig fleksibel læring Over 140 års ekspertise Innovativ personlig læring Belønning af dine ambitioner
Tilpas læring omkring dit liv, men studer på en struktureret måde ved at bruge en fleksibel online tilgang med fuld støtte fra dine undervisere og vejledere. Lær på deltid eller fuld tid – i dit eget tempo, helt online, hvor som helst. Opgrader din ekspertise med fremtidens færdigheder. For at hjælpe dig med at få succes og fremgang i din karriere, kombinerer vi vores lange historie med uddannelse inden for finans, forretning og bank med den opdaterede online læringsplatform. Lær på dine egne præmisser. Få de færdigheder, du skal bruge for at nå dit fulde potentiale og nå dine ambitioner. Du får støtte samt adgang til avancerede digitale læringsværktøjer og praktisk ekspertise fra det virkelige liv. Fjernundervisning er en prisbillig, skræddersyet mulighed, der passer til din livsstil. Gebyrer for vores online grad er spredt over længden af ​​dit valgte program, hvilket gør det nemmere for dig at styre din økonomi.

Online grader

Online læring – også kendt som fjern- eller virtuel læring – giver studerende mulighed for at fuldføre deres grad online, samtidig med at de giver den fleksibilitet, der ofte er brug for i nutidens travle verden. Hos LIBF underviser vi i kurser ved hjælp af interaktive læringsværktøjer og multimediestudiematerialer sideløbende med live-sessioner med undervisere og løbende assistance fra akademiske vejledere. Du vil have fuld fleksibilitet til at studere, når og hvor du vil, uden at miste den personlige forbindelse til dine undervisere og klassekammerater.

De tre F'ere, der adskiller os

Frihed: Online grader på LIBF giver dig frihed til at studere efter en tidsplan, der passer til dine individuelle behov. Vi tilbyder også deltidsmuligheder på både bachelor- og postgraduate niveau.

Fleksibilitet: Vores betalingsmuligheder giver dig den fleksibilitet, du har brug for, for at holde styr på din økonomi. Støtteberettigede britiske studerende kan også få adgang til statslige studielån. Selvfinansierede studerende har mulighed for at betale i månedlige rater eller årligt.

Finansiering: LIBF tilbyder en række stipendier og stipendier, der støtter både hjemme- og internationale studerende. Finansiering bør jo aldrig forhindre nogen i at få en uddannelse.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål