Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Introduktion

LIBF har været et respekteret navn inden for britisk uddannelse i over 140 år. Vi tilbyder bachelor- og postgraduate-kurser til britiske og internationale studerende på deltid og fuld tid. Som en mindre videregående uddannelsesinstitution med et ekspertfakultet er vi perfekt placeret til at hjælpe dig på din karriererejse – vi har hjulpet tusindvis af studerende rundt om i verden med at gøre netop det.

Vores kurser giver de færdigheder, du har brug for til en karriere inden for business, ledelse, datavidenskab og finans, med en stærk vægt på praktiske færdigheder taget fra virkelige situationer.

Hvad er fjernundervisning?

Fjernundervisning giver internationale og UK-baserede studerende mulighed for at studere til en LIBF-grad fleksibelt og online. At studere i dit eget tempo giver de studerende mulighed for at kombinere deres studier med et fuldtidsjob eller andre forpligtelser.

Hvorfor studere på LIBF?

Vi har ry for fremragende undervisning, der opfylder praktiske behov. Når du studerer hos os, lærer du af akademikere, der har haft succesfulde karrierer – brancheledere, der deler deres erfaringer med dig for at berige din læring. Og når du tilmelder dig LIBF, slutter du dig til et globalt fællesskab af fagfolk og alumner. Dette netværk kan hjælpe dig med at støtte dig på alle stadier af din karriere. LIBF er en registreret udbyder af videregående uddannelser hos Kontoret for Studerende.

Hvad er LIBF's historie?

Tilbage i 1879 var der ingen kvalifikationer for bankarbejdere og meget få muligheder for at komme videre. Forenet af behovet for professionel anerkendelse for deres færdigheder og erfaring oprettede en lille gruppe bankfolk det første Institute of Bankers i England og Wales, som senere blev til LIBF.

I dag giver LIBF studerende over hele verden alt, hvad de behøver for at lære fleksibelt online, hvor som helst, og er det eneste professionelle organ i verden med beføjelser til at tildele grad. Vi har et globalt fællesskab af studerende og alumner, der spænder over 120 lande.

LIBF fjernundervisningskurser

Vi tilbyder otte fjernundervisningskurser – fire på bachelorniveau, tre master og en MBA. Priserne fordeles over din valgte studietid og er i alt ens, uanset om du studerer på fuld tid eller deltid.

Undergraduate kurser

 • BSc (Hons) Business Management (samlet pris £20.850 eller £6.935 om året på fuld tid)
 • BSc (Hons) Computer Science (samlet pris £20.850 eller £6.935 om året på fuld tid)
 • BSc (Hons) Data Science (samlet pris £20.850 eller £6.935 om året på fuld tid)
 • BSc (Hons) International Management (samlet pris £20.850 eller £6.935 om året på fuld tid)

Postgraduate kurser

 • MSc kunstig intelligens (samlet pris £9.750)
 • MSc Data Science (samlet pris £9.750)
 • MSc Management (samlet pris £9.750)
 • MBA (samlet pris £10.250)

Varighed af kurser

Studerende kan tage vores fjernundervisningskurser på fuld eller deltid.

Mens studieperioden for en bachelorgrad er tre år, er der to fleksible deltidsmuligheder, der varer enten fire eller seks år. Tilsvarende er fuldtidsstudietiden for vores master- og MBA-postgraduate grader 12 måneder, men du kan tage dem på deltid over 18 måneder eller to år.

Karriereudsigter

Vores kurser udstyrer vores studerende med de brede færdigheder, de har brug for til en karriere inden for forretning og teknologi. Mange af vores studerende går videre til graduate trainee-ordninger eller melder sig ind i et af 'Big Four' revisions- og konsulentfirmaer (PwC, KPMG, EY og Deloitte). Modne studerende oplever, at deres nye færdigheder og kvalifikationer åbner op for nye karrieremuligheder eller giver dem mulighed for at tage deres egne forretningsforetagender til næste niveau.

Tjenester til studerende og kandidater

Hos LIBF tror vi på at yde løbende støtte til vores studerende. Allerede før du slutter dig til os, vil vores supportmedarbejdere være klar til at hjælpe dig med din ansøgning, tilmelding og andre administrative processer. Har du brug for rådgivning om at styre dit studie og forberede dig til eksamen, kan du til enhver tid tale med din personlige studievejleder. Og vores Karriere- og Employability-team vil fortsætte med at rådgive studerende i op til tre år efter, at de er færdiguddannede.

Stipendier og finansiering

Vi tilbyder flere stipendier og stipendier for at hjælpe vores studerende med at drømme stort og nå deres mål. Du kan være berettiget til et af vores bachelor- eller postgraduate-stipendier, uanset om du er britisk eller international studerende.

UK bachelorstuderende

Du vil modtage i alt 2.850 £ for hele programmet, hvilket betyder 950 £ hvert akademisk år (3 år). Beløbet vil blive reguleret pro rata, hvis du vælger at studere på deltid.

UK Postgraduate studerende

Du modtager i alt 1.000 £ for hele uddannelsen, uanset om du studerer på fuld tid eller deltid.

Vi har også en stipendieplan for arbejdende professionelle. Hvis du opfylder alle optagelseskriterierne, får du et stipendium på 1.000 £.

Internationale studerende

Hvis du ikke er en britisk studerende, vil du modtage en reduktion på 35% i studieafgifter.

Har du spørgsmål om LIBF-stipendieplaner? Se venligst vores stipendieside for yderligere detaljer, og send gerne dit prospekt for at få mere information om programmet og stipendiet.

Placeringer

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Spørgsmål