Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online

LIBF Online

LIBF Online

Introduktion

LIBF har været et respekteret navn inden for britisk uddannelse i over 140 år. De tilbyder bachelor-, master- og MBA-kurser for britiske og internationale studerende på deltid og fuld tid. Som en mindre videregående uddannelsesinstitution med et fakultet af branchefolk er LIBF ideelt placeret til at hjælpe dig på din karriererejse – de har hjulpet tusindvis af studerende rundt om i verden med at gøre netop det.

Deres kurser giver de færdigheder, du har brug for til en karriere inden for business, ledelse, datavidenskab og finans, med en stærk vægt på praktiske færdigheder hentet fra virkelige casestudier. Derudover tilbyder LIBF ressourcer såsom podcastkanaler, der dækker de seneste nyheder, karriererådgivning og interviews med førende skikkelser inden for finans- og forretningsverdenen, samt gratis webinarsessioner.

Hvad er fjernundervisning?

Fjernundervisning giver internationale og UK-baserede studerende mulighed for at studere til en LIBF-grad 100% fleksibelt og 100% online. At studere i dit eget tempo giver de studerende mulighed for at kombinere studier med et fuldtidsjob eller andre forpligtelser.

Hvorfor studere på LIBF?

LIBF har ry for fremragende undervisning, der opfylder praktiske behov. Når du studerer med dem, lærer du af akademikere, der har haft succesfulde karrierer – erfarne brancheledere, der deler deres erfaringer med dig for at berige din læring. Og når du tilmelder dig LIBF, slutter du dig til et globalt fællesskab af fagfolk og alumner, der kan hjælpe dig med at støtte dig på ethvert stadie af din karriere.

Hvad er LIBF's historie?

Tilbage i 1879 var der ingen kvalifikationer for bankarbejdere og meget få muligheder for at komme videre. Forenet af behovet for professionel anerkendelse for deres færdigheder og erfaring oprettede en lille gruppe bankfolk det første Institute of Bankers i England og Wales, som senere blev til LIBF.

I dag giver LIBF studerende over hele verden alt, hvad de behøver for at lære fleksibelt online, hvor som helst, og er det eneste professionelle organ i verden med beføjelser til at tildele grad. De har et globalt fællesskab af studerende og alumner, der spænder over 120 lande.

Fordele ved at lære med LIBF

Fuldstændig fleksibel læring

Tilpas læring omkring dit liv, men studer på en struktureret måde ved hjælp af en fleksibel online tilgang med fuld støtte fra dine undervisere og vejledere. Lær på deltid eller fuld tid – i dit eget tempo, helt online, hvor som helst.

Over 140 års ekspertise

Opgrader din ekspertise med fremtidens færdigheder. For at hjælpe dig med at få succes og fremskridt i din karriere, kombinerer LIBF deres lange historie med uddannelse inden for finans, forretning og bank med den opdaterede online læringsplatform.

Innovativ personlig læring

Lær på dine egne præmisser. Få de færdigheder, du skal bruge for at nå dit fulde potentiale og nå dine ambitioner. Du får støtte samt adgang til avancerede digitale læringsværktøjer og praktisk ekspertise fra det virkelige liv.

Belønning af dine ambitioner

Online læring er en prisbillig, skræddersyet mulighed, der passer til din livsstil. Gebyrerne for LIBFs onlineuddannelser er fordelt over længden af din valgte uddannelse, hvilket gør det nemmere for dig at styre din økonomi.

LIBF online kurser

LIBF tilbyder otte online uddannelser: fire bachelor-, tre master- og en MBA. Uanset om du studerer på fuld tid eller deltid, kan du drage fordel af fleksible betalingsmuligheder og opdele dine gebyrer over din valgte studietid. Som international studerende kan du være berettiget til op til 60% rabat på dine studieafgifter.

Bachelorkurser

 • BSc (Hons) Business Management (samlede omkostninger £10.403 eller £1.734 om året på deltid II)
 • BSc (Hons) Computer Science (samlet pris £10.403 eller £1.734 om året på deltid II)
 • BSc (Hons) Data Science (samlet pris £10.403 eller £1.734 om året på deltid II)
 • BSc (Hons) International Management (samlede omkostninger £10.403 eller £1.734 om året på deltid II)

Master- og MBA-kurser

 • MSc kunstig intelligens (koster £2.681 om året på deltid II)
 • MSc Data Science (koster £2.681 om året på deltid II)
 • MSc Management (koster £2.681 om året på deltid II)
 • MBA (koster £2.819 om året på deltid II)

* Priserne inkluderer stipendiet.

** Priserne starter fra, for et personligt tilbud kontakt institutionen.

*** Yderligere rabatter er tilgængelige, hvis betaling sker årligt eller fuldt ud.

Varighed af kurser

Studerende kan tage LIBF online kurser på fuld eller deltid.

Mens studietiden for en bacheloruddannelse er tre år, er der to fleksible deltidsmuligheder, der varer enten fire eller seks år. Tilsvarende er fuldtidsstudietiden for deres kandidat- og MBA-grader 12 måneder, men du kan tage dem på deltid over 18 måneder eller to år.

Indlæggelser

Bachelorkurser:

 • 2 fag på A-niveau eller tilsvarende. GCSE Maths and English Grade C (4) eller derover
 • Engelsk sprog: IELTS niveau 6 eller derover uden element under 5.5 (eller tilsvarende)
 • Erhvervserfaring kan betragtes som et alternativ til akademiske kvalifikationer.

Master og MBA kurser:

 • Lavere andenklasses honours grad (grade C eller 50-59%) og derover eller tilsvarende - fra en anerkendt institution. Den oversøiske kvalifikation skal verificeres gennem ECCTIS (UK ENIC)
 • Engelsk sprog: IELTS niveau 6.5 eller derover uden element under 6.0 (eller tilsvarende)
 • Erhvervserfaring er ikke et krav, men kan betragtes som et alternativ til akademiske kvalifikationer.

Engelsk sprogkrav

 • IELTS: Niveau 6 eller derover
 • TOEFL: minimum 80 point
 • Trinity College ISE: ISE III ved minimumsbeståelse. Bemærk venligst, at Trinity College ISE akademiske resultater kun er gyldige i to år.
 • Duolingo engelsk test: minimum 95 point. Tag Duolingos online engelsktest. Det tager kun 45 til 60 minutter, og du vil modtage dine resultater inden for to dage. Du kan derefter sende dit certifikat til LIBF
 • Cambridge-certifikat: minimum B karakter samlet.

Stipendier og finansiering

LIBF er en registreret udbyder hos Kontoret for Studerende.

Internationale studerende kan få op til 60% reduktion i studieafgifter. "

Placeringer

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Spørgsmål