Keystone logo
Liberty University

Liberty University

Liberty University

Introduktion

Hvem vi er

I 1971 drømte pastor Jerry Falwell om verdensændringer. Han så for sig en generation af fagfolk på alle områder, der elskede Gud, tjente andre og var de bedste til hvad de blev kaldt til at være. Han så et universitet på et bjerg, hvor denne træning kunne ske - og han begyndte at bygge den. Mindre end 50 år senere er Liberty University en akkrediteret evangelisk liberal kunstinstitution med 17 gymnasier og skoler, over 100.000 studerende og 600 studieprogrammer fra certifikatet til ph.d.-niveau. Over 400 af disse programmer er tilgængelige for studerende over hele kloden gennem vores online-programmer.

Mere end det, træner Liberty University piloter, rådgivere, administrerende direktører, sygeplejersker, lærere, kunstnere, retshåndhævende personale, præster - fagfolk i næsten ethvert felt, der elsker Gud, tjener andre i deres lokalsamfund og er de bedste til hvad de kaldes til at være . Liberty University træner mestere for Kristus.

Påvirke verden

Ved at understrege den rigtige balance mellem akademisk teori, forskning og praktisk træning, betyder Libertys unikke tilgang til uddannelse, at du kan være parat til ikke kun at lykkes i dit valg af profession, men også til at tilpasse dig og trives i en konstant skiftende markedsplads.

På Liberty University er du udstyret til at udføre dit job etisk og med fremragende kvalitet. Få den kritiske tænkning, forskning, dataanalyse og kommunikationsevner, du har brug for for at blive en væsentlig bidragyder på dit felt og den slags leder, der inspirerer andre.

Hårdt arbejde, mod og integritet definerer vores tro, så vi ikke bare udstyrer studerende med en grad - vi træner mestere til Kristus, der påvirker verden.

Online programmer - En udvidelse af vores mission og vores campus

Det, der startede som en vision for et blomstrende universitet i Virginia, er nu spredt over hele verden. Onlineuddannelsesprogrammer er vokset i popularitet, men Liberty University har banet vejen for fjernundervisning siden midten af 1980'erne . Vores online-program begyndte i 1985 som Liberty University School of Lifelong Learning, fordi vi erkendte, at gennem fjernundervisning var mange studerende i stand til at arbejde, mens de gik på skole for første gang.

Vores fjernundervisningsprogrammer startede som korrespondancekurser. Liberty ville sende VHS-bånd, der er fyldt med kursusindhold, til studerende, og studerende ville sende tilbage i opgaver og prøver tilsyn af en proctor. Internet boom i slutningen af 1990'erne og begyndelsen af 2000'erne gjorde det muligt for Liberty at tilbyde kristne universitetsuddannelser udelukkende online.

I dag får studerende adgang til deres kursusindhold i Blackboard, en online læringsplatform. Tests og opgaver, der engang skulle sendes tilbage til vores Virginia-campus, indsendes nu online fra studerende over hele kloden. Libertys avancerede digitale ressourcer giver studerende mulighed for at få kontakt med klassekammerater samt få adgang til det bedste inden for akademiske ressourcer, herunder over 750.000 elektroniske bøger, tidsskrifter og fagfællebedømte artikler. Studerende har også adgang til Online Writing Center og forskellige online studerende samfund.

Du er altid velkommen til at komme og udforske Libertys campus i Lynchburg, Va. Intensiv på campus, hjemkomst og begyndelse er vidunderlige begivenheder at deltage i som online-studerende og give dig muligheder for at få forbindelse til din skole. Men selvom du ikke gør det, ved, at det vigtigste, vi bygger her, er ændrede liv - på Liberty drager du fordel af over 30 års læring, vækst, tilpasning og innovation til fjernundervisningen og mere end et årti af at undersøge behovene hos online studerende. Du kan være sikker på, at vi har taget tid til at lære, hvad der er vigtigt for dig.

Prisbillig, tilgængelighed

Med så mange online colleges og universiteter at vælge imellem, kan det være vanskeligt at finde et online program, der er både fleksibelt og overkommeligt. Liberty University 's Online Programmer kan tilbyde begge til dig!

Vores online-programmer rangeres i top fem ud af mere end 2.100 online colleges og universiteter for kvalitet, overkommelige priser og tilgængelighed af BestColleges.com.

Vi har været banebrydende med fjernundervisning siden 1985 og tilbyder en unik og bevist tilgang til onlineundervisning.

Akademisk kvalitet

Liberty University 's Online Program stræber kontinuerligt mod nye uddannelsesmæssige fremskridt og øget grad af tilgængelighed. Vi ønsker, at du skal kunne forfølge en grad, der bedst passer til dine lidenskaber og karrieremål.

Liberty University tilbyder:

 • Over 250 tilgængelige onlineuddannelser at vælge imellem.
 • De samme kvalitetsstandarder som vores boligprogrammer.
 • Kontinuerligt opdateret kursusindhold designet til at afspejle den aktuelle erhvervspraksis.
 • Et fakultet bestående af ledere fra hvert felt, der bringer den virkelige oplevelse til klasseværelset.

Tilgængelighed

Vi forstår, at montering af en grad i dit travle liv kan være udfordrende. Af denne grund giver vi dig muligheden for at tilpasse din Liberty University gradueringsplan, så den passer bedst til din tidsplan.

For at imødekomme dine personlige behov og uddannelsesbehov:

 • De fleste af vores online grader tilbydes i et 100% online format.
 • Onlineuddannelser tilbydes i et otte-ugers undervisningsformat med otte startdatoer om året.
 • De fleste af Libertys onlineuddannelser tilbyder fleksibilitet til at udføre opgaver på ethvert tidspunkt af dagen uden krævede login-tider for de fleste programmer.
 • Liberty University kræver ikke standardiserede testresultater eller fuldt udskriftsudskrifter for gymnasier for optagelse til bacheloruddannelser.

overkommelighed

Liberty University ønsker ikke kun at give dig kvalitetsuddannelse, men også tilbyde undervisningssatser til en overkommelig pris. Vi forstår, at det kan være vanskeligt at finde måder at betale for din uddannelse på. Af denne grund har vi arbejdet på at sikre, at undervisningen forbliver til en rimelig pris, mens vi stadig leverer en avanceret, akkrediteret og fremragende uddannelse.

Ansøg i dag for at begynde din rejse på et top Christian Christian University!

Deltag i Liberty University 's mission og se værdien af kristen uddannelse for dig selv. Start på vejen mod at fortsætte din uddannelse gennem et af Liberty University 's online college-programmer. Liberty er på alle måder en verdensklasses institution for videregående uddannelse, der er afsat til at forberede dig til succes i alle livets aspekter.

Rangering og priser

# 1 Bedste Online College i Amerika
Guldniveau - School of Distinction
Top Online-universitet i Virginia
Top Online Christian College i nationen

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

 • Lynchburg

  University Boulevard,1971, 24515, Lynchburg

Spørgsmål