Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Introduktion

Online uddannelser fra Lebanese American University

Gør fremskridt i din karriere med en online-uddannelse fra Lebanese American University. Vores innovative programmer giver dig den uddannelse, du har brug for til at udmærke dig i dit valgte forløb og åbner døre til ubegrænsede muligheder.

Med en forpligtelse til at skabe et globalt mangfoldigt og kulturelt rigt læringsfællesskab, der giver en tilgængelig videregående uddannelsesoplevelse uanset den studerendes placering eller socioøkonomiske baggrund, er LAU stedet, hvor du kan nå dit potentiale. Som studerende på Lebanese American University kan du opleve akademisk ekspertise og et moderne pensum med et globalt perspektiv.

Lebanese American University opererer under et charter fra Board of Regents of University of te State of New York og er akkrediteret af New England Commission of Higher Education (NECHE). Deres 100% online programmer har modtaget godkendelse fra New York State Education Department, hvilket betyder at pensumet for kurserne opfylder de akademiske kriterier for andre amerikanske universiteter.

Udforsk vores programmer

Accelererede, karrierefokuserede onlineprogrammer

MBA i Global Business Administration online

MBA i Global Business Administration (online) på Lebanese American University giver både erhvervsaktive og nyuddannede personer fleksibilitet til at fuldføre en videregående uddannelse, samtidig med at de kan opfylde deres arbejds- og livskrav. Du gennemfører dit MBA-program online sammen med andre studerende fra hele verden og bliver klar til at tage imod de krav og udfordringer, som moderne virksomhedsledelse stiller.

Online MBA i virksomhedsanalyse

Lebanese American University er rangeret som nr. 1 i Libanon inden for business og ledelse1 og hjælper dig med at bygge bro mellem analytik og virksomhedsadministration for at forberede dig på efterspurgte roller inden for business analytics. online MBA in Business Analytics giver dig de nødvendige tekniske færdigheder og viden til at fremme din karriere og opnå de nødvendige strategiske, problemløsende og beslutningsmæssige færdigheder i dagens verden. Der kræves ingen forudgående erfaring med analytik.

Online MS Anvendt kunstig intelligens

online Master's in Applied Artificial Intelligence -uddannelsen giver dig den ekspertise, du har brug for til at anvende, evaluere og bidrage til udviklingen af AI-teknikker. Programmet kan gennemføres på kun to år, og der kræves ingen tidligere AI-teknologierfaring for at blive optaget. Som studerende lærer du online fra lærere med ægte AI-teknologierfaring i et virtuelt klasseværelse, der er designet til at passe til din personlige tidsplan.

Online MS i datalogi

Den fleksible online MS in Computer Science giver dig de avancerede færdigheder, du har brug for for at få succes inden for det hurtigt voksende teknologifelt i Mellemøsten og andre steder i verden. Du vil få en avanceret forståelse af emner som dataanalyse, kunstig intelligens og maskinlæring og anvende det, du lærer, i en række globale sammenhænge.

Online MS International Construction Management

Udvikl den avancerede viden om ledelse i byggebranchen, som du har brug for for at få succes på det voksende globale byggemarked. I modsætning til andre uddannelser i byggeledelse er denne grad internationalt fokuseret. Vi har en unik geografisk og kulturel position til at tilbyde et omfattende program , der fokuserer på det voksende globale byggemarked.

Online Cybersikkerhedscertifikat

Dette certifikat er designet til at give it-professionelle en forbedret uddannelse, der kombinerer grundlæggende begreber og principper med eksponering for nye teknologier og løsninger. Du vil få en praktisk forståelse af centrale spørgsmål vedrørende grundlæggende kryptografi, netværkssikkerhed og computerforeningsundersøgelser.

Online-certifikat i kunstig intelligens og datalogi

Få specialiseret viden om kunstig intelligens og datalogi på kun seks måneder. De ni credits, der optjenes via certifikatprogrammet , kan anvendes til universitetets online MS in Computer Science-program. Du vil udforske et dybdegående pensum, der undervises af erfarne og forskelligartede lærere, og du vil netværke med studerende på masteruddannelsen.

Hurtige fakta

 • #2 i Libanon1
 • 100% online-uddannelser
 • 46.000 alumner på verdensplan

Hvorfor Libanese American University?

Vi giver vores elever mulighed for at finde deres egen vej til succes gennem en forpligtelse til akademisk ekspertise. Vores fremtrædende fakultet og forskelligartede studerende skaber et konkurrencedygtigt og omsorgsfuldt fællesskab, der strækker sig over hele kloden.

Et globalt mangfoldigt fællesskab

Vi har forpligtet os til at skabe et mangfoldigt og kulturelt rigt fællesskab, der giver adgang til uddannelse for alle.

Moderne læseplan

Gennem moderne undervisningsmetoder og læringsoplevelser, der er baseret på industrien, vil du få den viden og de færdigheder, du har brug for til at komme videre i din karriere.

Fornemt fakultet

Vores fakultet udmærker sig inden for undervisning, forskning og samfundstjeneste og bringer værdifuld brancheekspertise og relevant erfaring ind i online-undervisningslokalet og yder individuel støtte.

Forberedelse til karriere

Vi opfordrer dig til at finde din passion og tage LAU's iværksætterånd til dig. LAU kandidater er meget beskæftigelsesegnet, med 82% af kandidater finde beskæftigelse inden for et år efter afslutningen af uddannelsen.

Få mere at vide om os

Fleksibel online læring

Kom med i vores støttende akademiske fællesskab, få kontakt med dine undervisere, og få et netværk med studerende fra hele verden. Vores online-programmer leverer den samme akademiske kvalitet som de programmer, der tilbydes på campus, med den fleksibilitet, du har brug for for at få succes.

Vær i centrum for alting

Kilder

1World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Lebanon

  Lebanon, Libanon

  • New York

   New York, USA

   Spørgsmål