Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Introduktion

Unikt positioneret til at trives i forbindelsen mellem forretning, regering og samfund, hos Kogod tror vi på, at forretning er en kraft til meningsfuld forandring. American University er anerkendt for sit stærke engagement i offentlig service, tværfaglig uddannelse, internationalt engagement og forskning. Universitetscampus er beliggende i et boligområde i den nordvestlige del af District of Columbia, mindre end en kilometer fra Tenleytown Metro Station og tæt på mange ambassader, statslige agenturer, internationale agenturer, ngo'er, nonprofitorganisationer og virksomheder. Kogod School of Business (Kogod) blev etableret i 1955.

I årenes løb har Kogod udnyttet American Universitys stærke ry til at give mange muligheder for studerende, der er interesseret i forbindelsen mellem privat forretning og offentlig service, hvilket giver adgang til en række organisationer i nærheden. I 1979 blev skolen opkaldt efter alumnen Robert P. Kogod, en succesfuld ejendomsudvikler, som en anerkendelse af hans generøse støtte. David Marchick har fungeret som dekan for Kogod siden august 2022.

Vi har adgangen og mulighederne, du ikke kan få andre steder. Kogods beliggenhed i Washington, DC og forbindelser over hele verden betyder, at du har adgang til personlige og professionelle muligheder, du ikke finder andre steder. Og med vores små klassestørrelser vil du være i stand til at skabe meningsfulde relationer med professorer og kammerater, der vil vare hele livet. Rangeret som nr. 16 af US News & World Report for bedste online graduate-programmer i 2021 og beliggende i hjertet af Washington, DC, giver vi dig mulighed for at realisere dine ambitioner gennem strenge, men fleksible programmer, der undervises online.

Indlæggelser

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteret

Studenterklæringer

Placeringer

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Spørgsmål