Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Introduktion

Hvorfor King er online?

Samme kvalitet. Samme akademiske rigor. Leveres fleksibelt.

King's College London er rangeret blandt verdens mest prestigefyldte universiteter.

Vores verdensledende forskning er kernen i vores tilgang til undervisning, og det gælder også vores online-kurser.

Vores online kurser undervises af de samme fremragende akademikere som vores on-campus kurser - den eneste forskel er den fleksible leveringsform. Læring foregår på et tidspunkt og sted, der er mest bekvemt for vores studerende.

Kurser er designet specielt til et online publikum ved hjælp af en række aktiviteter, herunder videoer, online quizzer, diskussionsfora, online-læsninger.

Kings Online-studerende drager fordel af de samme studielessourcer og støtte gennem deres studier, herunder adgang til bibliotekstjenester, akademisk skrivefærdigheder, rådgivning og karriere rådgivning.

Kings Online-studerende har også mulighed for at samarbejde med et netværk af andre Kings Online-studerende fra hele verden. Efter graduering deltager King's Online-studerende i vores velforbundne og aktive globale alumni netværk.

King's høj grad af graduate employability og har en dedikeret karriere service til at hjælpe eleverne med at finde den rigtige karrierevej for dem. Derudover demonstrerer færdiggørelsen af et online kursus en vigtig beskæftigelsesegnethed, der er efterspurgt af organisationer over hele verden.

Placeringer

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Spørgsmål