Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

Introduktion

Om

I dagens hurtige globale erhvervsklima er inddragelse i livslang læring afgørende for at sikre, at dine færdigheder forbliver relevante for arbejdsgivere.

Online læringsteknologi og mobile enheder har gjort at forfølge en grad mere overkommelig og mere fleksibel fra et tidsledelsesperspektiv end nogensinde før.

Key West University små gennemsnitsklassestørrelse (15 studerende) og Personal Learning Advisors sikrer, at alle studerende får den individualiserede støtte, de har brug for til at fuldføre deres studier.

KWU fakultet og medarbejdere mener, at vores akademiske og karriere succes er vores højeste prioritet.

Kathleen Zabelina, Campusdirektør

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Historie

Key West University (KWU) er et 100% online universitet.

Universitetet blev grundlagt af en gruppe internationale erhvervs- og uddannelsesmedarbejdere med over 40 års kombineret erfaring.

Deres bånd til det globale erhvervsliv giver dem en stærk forståelse af de færdigheder, som eleverne har brug for at opbygge vellykkede karriere i både forretning og lov.

Mission

Mission of Key West University (KWU) er at etablere et internationalt samfund af akademiske fakultet og industri fagfolk, der tænker innovativt og samarbejder for at udstyre de studerende med de kompetencer og kompetencer, som arbejdsgiverne værdsætter i dagens hurtige globale forretningsmiljø.

Vision og Formål

 • Kvalitet
  KWU er forpligtet til at levere en relevant global uddannelseserfaring.
 • overkommelighed
  KWU uddannelsesmæssige tilbud er prissat for at imødekomme de finansielle behov hos en bred vifte af studerende.
 • Integritet
  Studerende og fakultet vil stræbe efter at opretholde høje etiske standarder gennem hele deres KWU erfaring, som vil blive udført i arbejdslivet.
 • Karriereorienteret uddannelse
  Vores læseplaner sigter mod at udstyre elever med praktiske færdigheder, der er værdsat af arbejdsgiverne i dagens hurtige globale erhvervsklima.
 • Individualiseret Support
  Hver elev har en personlig lærerådgiver, som motiverer dem til at gennemføre deres uddannelsesrejse.
 • Lokal og global ekspertise
  Ca. halvfjerds procent (70%) af programinstruktører er amerikanske, mens 30% (30%) er internationale fakultetets medlemmer. Det mangfoldige udvalg af færdigheder, faglig og faglig erfaring fra KWU-fakultetet støtter vores universitets mission. Fakultet og personale arbejder tæt sammen for at udstyre de studerende med de kompetencer og den viden, som arbejdsgiverne har brug for til succes i den globale arbejdsstyrke.

KWU er licenseret af Florida Department of Education under licens № 5988.

Placeringer

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Spørgsmål