Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Introduktion

Kepler begyndte som en drøm om at forbedre astrologers uddannelsesmuligheder. Oprindeligt tog dette form af et 4-årigt college, der omfattede astrologiske studier indlejret i et liberal arts-program. Kollegiet omfattede specialiserede studiekurser for at præsentere en undersøgelse af teknikker fra forskellige kulturer og tidsperioder.

Vores løfte til vores studerende og tilhængere er, at Kepler vil holde sig til sit primære mål: at give en uddannelsesmulighed af høj kvalitet til alle, der er interesserede i det brede felt af astrologi, og hvordan det er blevet praktiseret i forskellige tidsperioder og forskellige kulturer op gennem i dag.

Kepler tiltrækker en bred vifte af enkeltpersoner fra hele USA og over hele verden, både som studerende og som lærere. Vores studerende kommer, fordi de søger en astrologisk uddannelse i verdensklasse. Vores lærere kommer til Kepler, fordi de er eksperter inden for deres felt og elsker chancen for at videregive deres ekspertise. Vores bestyrelse kommer, fordi de ønsker aktivt at deltage i at fortsætte og opbygge en institution til astrologisk uddannelse i verdensklasse.

Placeringer

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Spørgsmål