Keystone logo
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Introduktion

Om Wesleyan

Kentucky Wesleyan At-a-Glance

 • Beliggenhed: Vi er beliggende i Owensboro, Kentucky - en by på Ohio-floden. KWC ligger kun 40 minutter øst for Evansville, Indiana, 2 timer nord for Nashville, Tennessee, 2 timer vest for Louisville, Kentucky og 4 timer øst for St. Louis, Missouri. Daviess County er hjemsted for 94.000 indbyggere.

 • Akademikere: Kentucky Wesleyan College tilbyder 29 majors og 13 præ-faglige læseplaner. Vores forhold mellem elev og fakultet er 12: 1.

 • Gennemsnitlig Freshman Profile for efteråret 2015: ACT = 22, SAT = 980 (kritisk læsning og matematik), GPA = 3,27. Over en tredjedel rang i de øverste 25 procent af deres high school graduering klasse.

 • Fakultet: Mere end 88 procent af vores fakultet har en ph.d. eller terminal grad.

 • United Methodist Relationship: Kentucky Wesleyan College er godkendt af universitetssendaten for det generelle bestyrelsen for videregående uddannelser

 • Atletik: Kentucky Wesleyan Panthers konkurrerer i NCAA Division II og er medlemmer af Great Midwestern Athletic Conference . Intercollegiate mænds hold omfatter baseball, basketball, cross country, spor og felt, golf, fodbold og fodbold. Kvinder konkurrerer i basketball, langrend, sporvogn, golf, fodbold, softball, tennis og volleyball.

Vores mission

Her er vores mission statement: Kentucky Wesleyan College , i samarbejde med United Methodist Church, fremmer en liberal arts uddannelse, der nærer og forbereder eleverne intellektuelt, åndeligt og fysisk for at opnå succes i livet.

Så hvad betyder det? Det betyder, at vi i mere end 150 år har tjent elever i liberal arts tradition, og i de næste 150 år ved Kentucky Wesleyan lærer de at tænke kritisk, kommunikere effektivt og leve etisk i et komplekst, hurtigt skiftende verden.

Succesen for hver elev er vores højeste prioritet. Hvert kursus vi tilbyder, og alle erfaringer på campus fører dig til et mål - graduation.

Som ny studerende begynder du en personlig rejse på dagen du ankommer på campus. Vi hjælper dig med at oprette en unik køreplan for college succes med akademiske, sociale og ekstracurricular mål.

Indenfor og udenfor klasseværelset vil du opleve opmuntringen til et tæt sammenhængende samfund, der er dedikeret til dit velvære og langsigtede succes, og vores pulserende, indbydende campus vil tilbyde dig spændende sociale, service og ledelsesmuligheder.

Wesleyan Way

På Kentucky Wesleyan tror vi på en uddannelse, der går langt ud over lærebogen, computerskærmen eller den skriftlige eksamen. Ledere af den næste generation er dem, der er uddannet med et bredt overblik over, hvordan relationer betyder noget i vores globale succes.

Derfor tror vi på "Wesleyan Way" for at lære og leve. Wesleyan Way er baseret på fire principper, vi indarbejder i hver enkelt ting, som vi gør:

 1. Vi gør alt sammen med HONOR .

 1. Vi støtter altid hinanden.

 1. Vi vil konkurrere med integritet.

 1. Vi elsker hinanden i Kristus.

Lær mere om The Wesleyan Way.

Akkreditering

Kentucky Wesleyan College er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission på colleges at tildele baccalaureate grader.

Kontakt Kommissionen på Colleges, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, på http://www.SACSCOC.org for spørgsmål om akkreditering af Kentucky Wesleyan College .

Placeringer

 • Owensboro

  Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Spørgsmål