Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Introduktion

Kelley School tilbyder en top-level business uddannelse fokuseret på at guide dig mod din egen sande succes.

På Kelley School of Business er vi i gang med at skabe karriere momentum. Vores elever har talentet til at lykkes, ydmyghed at vokse og fastholdelsen til at udholde. Den ånd kombineret med en uddannelse, som kun eliten Kelley School kan levere, resulterer i kandidater med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at imødekomme nye udfordringer, for at gøre positive forandringer mulige og til at bidrage til deres organisationer fra dag ét.

Vores fakultetets medlemmer kræver, og får det bedste ud af vores elever. Kelley studerende lærer at køre resultater. Denne kvalitet afspejles i vores exceptionelle akademiske læreplan, omdømmet til vores kandidatkarriere og vores globale position som en top business school.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Designet til dagens travle fagfolk giver Kelley online grader dig muligheder, mens du forfølger dine karrieremål.


Kelleys strenge pensum tilbydes i et fleksibelt interaktivt format, der fungerer for travle fagfolk, der ønsker at tjene en MBA eller online MS grad.

Hvert aspekt af Kelley Direct er designet med dagens travle professionelle i tankerne, fra at tilbyde den ultimative fleksibilitet i planlægning og grad af færdiggørelse, til hvordan vores kurser leveres. Vores dedikerede fakultet og velprøvet teknologiplatform sammen med Kelley Connect Weeks i bopæl og muligheder for global nedsænkning sikrer, at du bliver fuldt engageret med dine professorer, dine klassekammerater og verden - både i et virtuelt klasseværelse og personligt.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Placeringer

  • USA Online

    USA Online, USA

Spørgsmål