Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online MS i Emergency Management
John Jay College of Criminal Justice Online

MS i Emergency Management

Online USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Master of Science in Emergency Management-programmet forbereder de studerende på ansvarlige positioner og lederskab i offentlige, non-profit og private organisationer. Programmet inkluderer forberedelse til, reaktion på, genopretning efter og afbødning af fremtidige tab fra den brede vifte af trusler, herunder natur- og folkesundhedsrisici og menneskeskabte eller teknologiske begivenheder.

Programmet inkluderer kurser i nye teknologier, juridiske og organisatoriske rammer og nødvendig viden til at designe og implementere effektive programmer for at reducere den vejafgift, som katastrofer og andre nødsituationer påtager enkeltpersoner, organisationer og samfund i komplekse bymiljøer. Dette program er i overensstemmelse med kollegiets mangeårige mission inden for offentlig sikkerhed og kandidater, der allerede har tilbudt kurser til nødstyring på kollegiet.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Master of Science i sikkerhed, sikkerhed og beredskabsledelse
    • Online
  • Master of Public Administration - Emergency Management
    • Paxton, USA
  • Master i offentlig administration - brand og nødtjenester
    • Paxton, USA